Vaša košarica je prazna.

Tipkovnice, miševi, podloge, prezenteri

Best price /
RASPRODAJA /
Oštećena ambalaža, tipkovnica nekorištena i nova. Tipkovnica Sharkoon SGK4 je najnovija iz serije SGK, tipkovnica sa rubber dome switchevima sa atraktivnim RGB osvjetljenjem. Tipkovnica osim 4 profila osvjetljenja koja se mogu podešavati po želji, također ima i 4 gaming profila.
299,00 kn
209,30 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Novo /
Uz miš Logitech Wireless M650 L ostvarite preciznost i usredotočite se na detalje. Krasi ga kontinuirani oblik, mekani dio palca i gumene bočne ručke koje vašu ruku drže čvrsto i na mjestu. Omogućuje vam potpunu udobnost i jednostavnost korištenja.
349,00 kn
Raspoloživo odmah!
Miš Logitech Wireless M220 Silent ima 3 tipke i rezoluciju od 1000 dpi. Za napajanje koristi 2xAA baterije. USB priključak. Silent plus tehnologija smanjuje buku za 90%. Wireless domet: 10 metara.
199,00 kn
Raspoloživo odmah!
SVJETLO PO DIZAJNU ROCCAT® Burst Core je ekstremno lagani igrački miš s optičkom jezgrom te simetričnog ergonomskog oblika, dizajniran da se osjećate superiorno od prvog dodira.
299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Redragon Kumara K552 2 gamerska mehanička tipkovnica. US layout - nema otisnute HR znakove, bez numeričkih tipki. Crveno LED pozadinsko osvijetljenje. Žičana tipkovnica Redragon K552 Kumara 2 nije prosječna tipkovnica za igre.
349,00 kn
Raspoloživo odmah!
Miš Logitech MX Master 3 pruža trenutnu preciznost i beskonačni potencijal kako za kreativce, tako i za programere. Izuzetno je tih, a MagSpeed™ elektromagnetsko pomicanje omogućava precizno zaustavljanje na određenom pikselu i brzinu pomicanja do 1.000 redaka u sekundi.
879,00 kn
Raspoloživo odmah!
Tipkovnica i miš TRUST ODY wireless su savršen par - tiha bežična tipkovnica i miš dizajniran za udobnost tijekom rada. Tipkovnica je napravljena sa zaštitom od prolijevanja koja ju štiti od različitih tekućina.
169,00 kn
Raspoloživo odmah!
Podloga za miš Redragon Orion RGB. Ova podloga atraktivnog izgleda sa RGB osvjetljenjem uklopit će se u svako gamersko računalo. Mogućnost odabira čak 9 raznih modova osvjetljenja, kratkim pritiskom na senzor otiska prsta možete mjenjati mod, boju i brzinu promjene boja.
199,00 kn
Raspoloživo odmah!
Logitech K400 Plus bežična tipkovnica s touchpadom idealna je za uživanje u medijskim sadržajima. Spojite svoje računalo na TV, udobno se smjestite na kauč i spremni ste za opušteno surfanje internetom. Posebne tipke: isključivanje zvuka, smanjivanje glasnoće, povećavanje glasnoće.
349,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Razer Sphex V3 RZ02-03820100-R3M1 ultra tanka tvrda gamerska podloga. Neovisno o osjetljivosti ili tipu senzora, ova podloga omogućuje da ste uvijek u kontroli kad igrate. Dimenzije: 270 x 215mm.
109,00 kn
Raspoloživo odmah!
Speed Link JIXSTER USB miš. • Miš s 3 tipke i USB prikljkučkom • Optički senzor s 1.000 DPI rezolucijom • Za lijevake i dešnjake • Robustan scroll kotačić • Brza i jednostavna instalacija – nisu potrebni driveri • 1.4m duljina kabela
39,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Razer Atheris Mercury RZ01-02170300-R3M1 optimiziran i za rad i za igranje. Bežični miš sa 7200 DPI-a. Daje Vam ekstremnu preciznost i nevjerojatnu kontrolu. Mogućnost povezivanja sa USB dongleom koji dolazi u paketu ili Bluetoothom.
449,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Gigatech GT-495E osnovna je tastatura zanimljivog oblika, ugodnih i tihih tipki, čvrsta i stabilna - jednostavnost na djelu.
109,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Svijet medija nudi široki izbor tipkovnica i miševa po povoljnim cijenama. Opremite se kvalitetnim mišem i tipkovnicom za uredski rad ili za gaming. Za uredske poslove i rad od kuće preporuka je kupnja žičanih ili bežičnih Desktop kompleta.  

Tipkovnice i miševe možete kupiti i zasebno, a u ponudi je širok izbor renomiranih brendova visoke kvalitete kao što su Logitech, Razer, HP, Dell, Alienware, Corsair. Srednji rang kvalitete čine SHARKOON, Trust, Redragon i ROCCAT koji su odličan izbor radi omjera cijene i kvalitete. Povoljnije miševe i tipkovnice možete izabrati među brandovima +class, MS Industrial, Speedlink i Manhattan.

Svaki miš bolje radi sa kvalitetnom podlogom za miša. Podloga, osim bolje kontrole miša, čuva “nogice” miša čime mu omogućuje dugotrajniji rad. U našoj ponudi možete pronaći široki izbor standardnih i gaming podloga poput Razer, Redragon, Sharkoon, MS Industrial i Manhattan podloge.

Prezenteri su moćan i vrlo koristan alat za održavanje prezentacija. Prezenterom možete vrlo lako upravljati Vašom prezentacijom, čak i na udaljenostima do 30 metara. Iz naše ponude možete izabrati kvalitetne Canon, Logitech i Speedlink prezentere.