Vaša košarica je prazna.

Mrežni video snimači

Foscamov mrežni snimač je dizajniran za male ili srednje nadzorne sustave. Ako slijedite lagane korake možete podesiti 4-kanalni kamera sustav u roku 1 minute. FN3104H je dovoljno jak da prikazuje 4 snimanja odjednom.
799,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Foscamov mrežni snimač je dizajniran za srednje nadzorne sustave. Ako slijedite lagane korake možete podesiti 9-kanalni kamera sustav u roku 1 minute. FN3109H je dovoljno jak da prikazuje 9 snimanja odjednom. Što se tiče memorije ovaj snimač podržava hard diskove do 4TB memorije.
999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Mrežni video snimači - NVR su uređaji koji uz pomoć programa koji je na njima instaliran snimaju videozapis sa nadzornih kamera u digitalnom obliku i pohranjuju ga na HDD - tvrdi disk. Ako trebate snimati neki određeni vremenski period (ovisno o kapacitetu memorije) najbolje rješenje je integrirani sustav koji uključuje NVR snimač i nadzorne IP kamere. 

Pristup sadržaju snimljenom na NVR snimač moguć je preko interneta putem Web Browsera ili putem službene aplikacije. U svakom trenutku i bilo od kuda možete nadzirati prostor u kojem se nalaze kamere ili pregledavati snimljeni sadržaj. NVR snimač ne mora biti postavljen lokalno već može biti i na izdvojenoj lokaciji, a snimanje sadržaja obavlja se preko interneta.

U ponudi na svijet-medija.hr možete pronaći mrežne snimače koji rade po ONVIF standardu što znači da su spojivi sa svim kamerama koje rade po istom standardu.  U ponudi se nalaze Foscam i D-link snimači koje možete povezati s nadzornim kamerama žično - LAN kabelom ili bežično - putem WiFi mreže.