Vaša košarica je prazna.

Mrežni video snimači

Video snimač FOSCAM FN7108HE podržava 8 kanalno 1080p HD IP snimanje. Sadrži 8 ugrađenih PoE (Power-over-Ethernet) portova i H.264 video kompresiju. Podržava HDMI i VGA video formate i 4 kanalni istovremeni prijenos. Kompatibilan je s FOSCAM i MJPEG kamerama. Ima ONVIF support.
1.699,00 kn
225,50 €
Raspoloživo odmah!
Foscamov mrežni snimač je dizajniran za srednje nadzorne sustave. Ako slijedite lagane korake možete podesiti 9-kanalni kamera sustav u roku 1 minute. FN3109H je dovoljno jak da prikazuje 9 snimanja odjednom. Što se tiče memorije ovaj snimač podržava hard diskove do 4TB memorije.
999,00 kn
132,59 €
Raspoloživo odmah!

Mrežni video snimači - NVR su uređaji koji uz pomoć programa koji je na njima instaliran snimaju videozapis sa nadzornih kamera u digitalnom obliku i pohranjuju ga na HDD - tvrdi disk. Ako trebate snimati neki određeni vremenski period (ovisno o kapacitetu memorije) najbolje rješenje je integrirani sustav koji uključuje NVR snimač i nadzorne IP kamere. 

Pristup sadržaju snimljenom na NVR snimač moguć je preko interneta putem Web Browsera ili putem službene aplikacije. U svakom trenutku i bilo od kuda možete nadzirati prostor u kojem se nalaze kamere ili pregledavati snimljeni sadržaj. NVR snimač ne mora biti postavljen lokalno već može biti i na izdvojenoj lokaciji, a snimanje sadržaja obavlja se preko interneta.

U ponudi na svijet-medija.hr možete pronaći mrežne snimače koji rade po ONVIF standardu što znači da su spojivi sa svim kamerama koje rade po istom standardu.  U ponudi se nalaze Foscam i D-link snimači koje možete povezati s nadzornim kamerama žično - LAN kabelom ili bežično - putem WiFi mreže.