Vaša košarica je prazna.

Žarulje i trake

Dodatna svjetlosna traka koristi se za produljenje trake, što vam omogućuje da slobodno ukrasite svoj dom bez brige o dužini trake.XIAOMI Yeelight LED Tape može se proširiti do 10M.Model: YLOT01YL,Izlazni napon: DC24V ,Struja: 0,088A ,Snaga: 2,1 W (24 * 0.087W) ,Količina LED: 24pcs, Boja svjetla: R
89,00 kn
Raspoloživo odmah!
Xiaomi Mi LED stolna lampa predivnog dizajna je tu da smanji zamora vaših očiju i ostale štetne efekte. Boja i temperatura svijetla se može prilagoditi prema vašim potrebama.
299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Pametna LED žarulja HAMA WiFI E27 ispunjava vašu sobu posebnim osvjetljenjem ovisno o željenom ugođaju - opuštajućom zelenom, ljupkom ljubičastom, jakim svjetlom ili prigušenim za romantičnu atmosferu.
119,00 kn
Raspoloživo odmah!
Stolna lampa Xiaomi Mi LED Pro - osvjetljenje od 1,2 m2 pokriva cijeli stol. Višekutna postavka zadovoljava potrebe za osvjetljenjem u raznim situacijama, poput čitanja, ručnog rada ili rada.
549,00 kn
Raspoloživo odmah!
Za unutarnju i vanjsku upotrebu bez vanjskog napajanja, dizajn s povlačenjem, trodijelni set s crvenim, zelenim i narančastim kućištem. Prijenosni dizajn koji se može objesiti s najlonskim kabelom od 1 m koji također služi kao prekidač za povlačenje - samo povucite svjetlo da biste ga uključili.
89,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ako ste u potrazi za nečim što će vam pružiti raspoloženje u svom domu, bilo da se radi o zabavi, romantičnoj večeri ili ugodnoj atmosferi, novi Yeelight Smart Light Strip sigurno će vam dobro doći.
349,00 kn
Raspoloživo odmah!