Vaša košarica je prazna.

Kontroleri

Kompaktni vibrirajući volan za trke TRUST Compact vibration racing whell GXT 570 ima 13 tipki koje reagiraju te opciju vibriranja zbog boljeg doživljaja igrica. U kompletu dolaze i nožne pedale. Volan se može rotirati do 100 stupnjeva. Kompatibilan: PC, laptop, PS3.
399,00 kn
Raspoloživo odmah!
Switch Joy-Con par (lijevi i desni Joy-Con ) igraćih kontrolera za Nintendo Switch konzolu + igra ARMS. Joy-Con kontroleri se mogu puniti preko Nintendo Switch konzole. Za punjenje Joy-Con kontrolera može se koristiti i običan punjač za mobitel s izlaznim naponom/strujom od 5V/500mA.
799,00 kn
Raspoloživo odmah!
NINTENDO Switch Joy-Con (R) kontroler za Nintendo Switch konzolu. Joy-Con kontroleri se mogu puniti preko Nintendo Switch konzole. Za punjenje Joy-Con kontrolera može se koristiti i običan punjač za mobitel s izlaznim naponom/strujom od 5V/500mA.
299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Zgrabite Poke loptu i krenite na putovanje. Radi na Pokemon Lets Go Pikachu! (Switch), Pokemon Lets Go Eevee! (Switch) i Pokemon Go (android). Pokeball Plus radi kao Joy-Con kontroler u Pokemon Lets Go Pikachu! i Pokemon Lets Go Eevee! na Nintedno Switch konzoli.
399,00 kn
Raspoloživo odmah!
Switch Joy-Con par (lijevi i desni Joy-Con ) igraćih kontrolera za Nintendo Switch konzolu. Joy-Con kontroleri se mogu puniti preko Nintendo Switch konzole. Za punjenje Joy-Con kontrolera može se koristiti i običan punjač za mobitel s izlaznim naponom/strujom od 5V/500mA.
579,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Uz kontroler dolazi Fortnite voucher. Voucher se preko Playstation Store-a može aktivirati do 28/06/2020. Digitalni Fortnite sadržaj sadrži: Royal Bomber Outfit (Battle Royal model only) 500 V-Bucks Sony PS4 Dual Shock bežični kontroler za PlayStation 4 igraću konzolu.
499,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.

Stranice

Trebate dodatni kontroler. Svijet-Medija.hr prava je stranica za Vas. Kontroleri po najpovoljnijim - akcijskim cijenama svih vodećih proizvođača kao što su Sony, Nintendo, Microsoft, Logitech, Razer i Speed Link.

U ponudi imamo kontrolere za Sony PS4, Nintendo Wii, Wii U te Switch konzole i Microsoft Xbox One konzole. Kontroleri se dijele na: igraće ploče, klasične kontrolere, senzore, volane i volane za kontrolere.

Sony Dualshock 4 kvalitetni su kontroleri za Playstation 4 konzolu. Neke od inovacija u odnosu na PS3 kontrolere su: light bar (mijenja boju ovisno o situaciji u igri) te touchpad (ekran na dodir).

Xbox One kontroler je poprilično poboljšan u odnosu na Xbox 360 kontroler. Analogne gljive su preciznije, a i sama ergonomija kontrolera je poboljšana u odnosu na kontrolere sa X360 konzole.

Joy-Con kontroleri, novi su inovativni kontroleri za Nintendo Switch konzolu. U svakoj ruci možete koristiti po jedan kontroler (lijevi i desni Joy-Con) ili možete igrati multiplayer s prijateljem na način da svatko koristi po jedan Joy-Con kontroler.

Playstation 4 kamera omogućuje streamanje igre koju igrate kako biste svoju avanturu podijelili s Playstation zajednicom.

Koristeći volan u simulacijama utrka osjetite kako je to biti profesionalni vozač.