Vaša košarica je prazna.

Kontroleri

Novo /
Novi bežični kontroler za Xbox konzole donosi još veću udobnost igranja te bolji grip prilikom igranja zahvaljujući teksturiziranim bumperima i triggerima. D-pad tipka na kontroleru je redizajnirana za još bolje igraće iskustvo.
549,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
AKCIJA /
Igraći kontroler Steelplay za Nintendo Switch. Bežični kontroler sa mogućnošću razmještaja gumba i gljivica, sami modulirajte kontroler kako Vama odgovar. Uz kontroler dobijete i dvije dodatne maskice (plavu i crvenu) koje možete jednostavno i brzo zamjeniti. Jamstvo: 12mj.
349,00 kn
259,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Igraći kontroler Steelplay Metaltech, bežični. Ovaj kontroler je kompatibilan sa PS4, PS3 i PC. Kontroler sa stražnje strane ima čak 4 dodatna trigger gumba koji su programibilni, sa prednje strane touch (na klik) panel za PS4 te vibracija. Jamstvo: 12mj. Crvene boje.
349,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Igraći kontroler Steelplay Metaltech, bežični. Ovaj kontroler je kompatibilan sa PS4, PS3 i PC. Kontroler sa stražnje strane ima čak 4 dodatna trigger gumba koji su programibilni, sa prednje strane touch panel (na klik) za PS4 te vibracija. Jamstvo: 12mj. Plave boje.
349,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
AKCIJA /
Igraći kontroleri Steelplay za Nintendo Switch. Bežični par kontrolera (lijevi i desni) za konzolu Nintendo Switch sa ugrađenom vibracijom. U paketu dolaze vezice i kabel za punjenje. Jamstvo: 12mj.
399,00 kn
319,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
AKCIJA /
Igraći kontroler Steelplay Metaltech, žičani na USB priključak. Ovaj kontroler je kompatibilan sa PS4, PS3 i PC. Kontroler sa stražnje strane ima čak 4 dodatna trigger gumba koji su programibilni, sa prednje strane touch panel (na klik) za PS4 te vibracija. Dužina kabela je 2.8m. Jamstvo: 12mj.
249,00 kn
209,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Trebate dodatni kontroler? Svijet medija je pravi izbor za Vas. Kontroleri po najpovoljnijim akcijskim cijenama svih vodećih proizvođača kao što su Sony, Nintendo, Microsoft, Logitech i Speed Link.

U ponudi imamo kontrolere za Sony PS4, PS5, Nintendo Switch konzole i Microsoft Xbox One konzole. U ponudi su i volani za što bolji doživljaj simulacije vožnje i igraći senzori.

Joy-Con kontroleri, novi su inovativni kontroleri za Nintendo Switch konzolu. U svakoj ruci možete koristiti po jedan kontroler (lijevi i desni Joy-Con) ili možete igrati multiplayer s prijateljem na način da svatko koristi po jedan Joy-Con kontroler.

Novi bežični Sony PS5 kontroler DualSense ima ugrađeni mikrofon i gumb stvori, a sve je to ugrađeno u legendaran udoban dizajn.