Vaša košarica je prazna.

Kontroleri

Novo /
Razer Kishi RZ06-02900100-R3M1 je ultimativni kontroler za Vaš smartphone. Kompatibilan je sa Android mobilnim uređajima. Kishi je izrađen od visokokvalitenih materijala te sa čvrstim držačima koji drže Vaš smartphone na mjestu prilikom dugačkim gaming sesija.
899,00 kn
Raspoloživo odmah!
Otkrijte realističnije i sveobuhvatno iskustvo igranja uz novi inovativni upravljač za konzolu PS5™ s dodirnim povratnim informacijama i dinamičkim efektima okidača. Bežični upravljač DualSense ima ugrađeni mikrofon i gumb create, a sve je to ugrađeno u legendaran udoban dizajn.
549,00 kn
Raspoloživo odmah!
Igraći kontroler Steelplay Metaltech, žičani na USB priključak. Ovaj kontroler je kompatibilan sa PS4, PS3 i PC. Kontroler sa stražnje strane ima čak 4 dodatna trigger gumba koji su programibilni, sa prednje strane touch panel (na klik) za PS4 te vibracija. Dužina kabela je 2.8m. Jamstvo: 12mj.
249,00 kn
Raspoloživo odmah!
Switch Joy-Con par (lijevi i desni Joy-Con ) igraćih kontrolera za Nintendo Switch konzolu. Joy-Con kontroleri se mogu puniti preko Nintendo Switch konzole. Za punjenje Joy-Con kontrolera može se koristiti i običan punjač za mobitel s izlaznim naponom/strujom od 5V/500mA.
649,00 kn
Raspoloživo odmah!
Igraći kontroler Steelplay Metaltech, bežični. Ovaj kontroler je kompatibilan sa PS4, PS3 i PC. Kontroler sa stražnje strane ima čak 4 dodatna trigger gumba koji su programibilni, sa prednje strane touch panel (na klik) za PS4 te vibracija. Jamstvo: 12mj. Zlatne boje.
349,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Trebate dodatni kontroler? Svijet medija je pravi izbor Vas. Kontroleri za Sony PS4, PS5, Nintendo Switch i Microsoft Xbox One konzole po najpovoljnijim akcijskim cijenama svih vodećih proizvođača kao što su Sony, Nintendo, Microsoft, Logitech, Speed Link, Nacon i PDP.

Oduševit će vas inovativni Joy-Con kontroleri za Nintendo Switch, DualShock kontroleri za PS4, iznimno udoban dizajn i nove značajke koje pružaju Sony PS5 DualSense kontroleri te Xbox kontroleri kompatibilni s Windows računalima. Za profesionalne gamere idealni su Nacon Pro kontroleri s više programibilnih tipki.

Za ljubitelje trkaćih igara tu su Logitech, Speedlink i Flashfire volani koji donose bolji doživljaj simulacije vožnje, a za one koji provode veći dio dana pred računalom gaming stolice uz koje vam dugotrajni rad ili igranje na računalu neće predstavljati problem te će sačuvati vašu kralježnicu. Odaberite između UVI Chair, NEON, HP i Trust gaming stolice.