Vaša košarica je prazna.

Periferija za konzole

Razer Tetra je Chat Headset RZ04-02920200-R3G1 za PS4 konzolu. Slušalica sa visokokvalitetnim mikrofonom koji uklanja ambijetalne šumove za maksimalnu jasnoću tokom razgovora. Mikrofon je fleksibilan.
299,00 kn
39,68 €
Raspoloživo odmah!
Jednokanalni bežični mikrofon PYLE PDWM1950 jednostavan je za postavljanje i rukovanje. Sadrži prijenos zvuka UHF signala za nenadmašne performanse sa omjerom visokog signala i šuma za jasan, bez izobličenja, oštar vokal i izvrsnu reprodukciju zvuka.
499,00 kn
66,23 €
Raspoloživo uz narudžbu.
Novo /
Idealne za Playstation JBL Q100P gamerske slušalice s JBL QuantumSOUND potpisom stavljaju vas u srce akcije. Dominirajte igrom uz impresivan i precizan zvuk koji vam omogućuje da čujete i najsitnije detalje i osjetite svaku eksploziju.
319,00 kn
42,34 €
Raspoloživo odmah!
Podignite razinu s JBL QUANTUM 810WL naglavnim gamerskim slušalicama koje čine da čak i najsitniji audio detalji budu kristalno čisti. Trajanje baterije od 43 sata koja se puni dok igrate omogućuje vam da nikada ne propustite nijednu sekundu igranja.
1.549,00 kn
205,59 €
Trenutno nije raspoloživo.
Stigao je Oculus Quest 2, najnaprednije All-in-one virtualne naočale! Quest 2 teži oko 500 grama te je lakši od prethodnika što je odlično za dugotrajno igranje. Na strani naočala nalazi se 3.5mm priključak za spajanje slušalica te USB C priključak za punjenje i spajanje na PC.
3.999,00 kn
530,76 €
Trenutno nije raspoloživo.
Pretvorite svoju igru u epski događaj. Uz JBL QuantumSOUND Signature, slušalice JBL Quantum 100 stavljaju vas u centar akcije. Vlastita igra s imerzivnim i preciznim zvukom koji vam omogućuje da čujete najsitnije detalje i osjetite svaku eksploziju.
319,00 kn
42,34 €
Raspoloživo odmah!

Stranice

Velika ponuda periferije za konzole po najboljim - akcijskim cijenama na svijet-medija.hr. U ponudi imamo vrhunske brendove kao što su Sony, Creative Labs, Sharkoon, Razer, Logitech, UVI CHAIR i mnogi drugi.

Periferiju možete filtrirati po grupama, a ona se dijeli na: gamerske slušalice, gaming stolicedaljinske upravljače, mikrofone i virtualne naočale. Autići za Nintendo konzole prenijet će video igru u Vaš dom.

Uz gamerske slušalice nećete propustiti niti jedan šum ili korak neprijatelja. Koristeći mikrofon dojavite suborcima gdje se nalazi neprijatelj. Za sve prave igrače gamere preporučamo igranje na gaming stolici za potpuni ugođaj.

Virtualne naočale Sony Playstation VR omogućuju ulazak u svijet virtualne stvarnosti. Igrajte igre i osjećajte se kao da ste dio igre, a ne samo promatrač sa strane.