Vaša košarica je prazna.

Torbice i kućišta

Novo /
Original torbica za Nintendo Switch OLED konzolu crne boje sa bijelim obrubom. U paketu dolaze i dvije zaštitne folije - jedna za Nintendo Switch OLED i jedna za Nintendo Switch. Kompatibilno samo sa OLED Switch konzolama!
249,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Hybrid System Armor je silikonska zaštita sa dodatno ojačanim polikarbonatskim dijelovima koji poboljšavaju apsorpciju udaraca i koji omogućavaju bolje prianjanje konzole. Sive boje sa prozirnim dijelom sa stražnje strane. Kompatibilna samo sa Switch Lite konzolama.
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
NINTENDO New 3DS Mario plastično kućište za Nintendo New 3DS konzolu. Neka Vaša konzola bude jedinstvena uz ovo plastično kućište. Moguća je kombinacija različitih kućišta. U paketu su kućište za prednju i stražnju stranu konzole.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Torbica za Nintendo Switch ili Switch lite sa motivom Super Maria. Torbica ima više pretinaca za joy-conove, igre ili Pro kontroler. Osim toga, torbica ima naramenicu za lakše nošenje na ramenu. Torbica je kompatibilna sa Nintendo Switchom i Nintendo Switchom Lite.
349,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.

Stranice

Zaštitite svoje konzole od grebanja i neželjenih padova. Najbolje cijene opreme za prijenosne konzole.

U ponudi imamo više grupa pa možete odabrati što Vam treba, od torbica, navlaka i kućišta za 3DS, New 3DS ili Switch konzole. 

Uz originalne Nintendo torbice i kućišta za konzole u ponudi imamo i torbice proizvođača Steelplay.