Vaša košarica je prazna.

Oprema za akcijske kamere

Nosač za akcijsku kameru Joby GorillaPod Arm black/red JB01343-BWW omogućuje brzu prilagodbu kutova kamere i brzu promjenu položaja akcijske kamere. Nosač se jednostavno i brzo može postaviti. Omogućuje da fotoaparat ostane stabilan unatoč vibracijama.
89,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Novo /
Torbica za akcijsku kameru SJCAM Carry bag bitno će olakšati nošenje vaše SJCAM akcijske kamere, nosača i ostalih dodataka. Bez obzira putujete li ili samo želite dobar način za spremanje vaše kamere i dodatne opreme, SJCAM Carry bag čuva vam leđa.
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Snimajte hands-free snimke s ovim svestranim nosačem, savršenim za POV snimke u bilo kojem okruženju. Klikne na bilo koji brzi nosač za brzo mijenjanje ili skladištenje i uključuje Floaty koji se lako uočava radi dodatne sigurnosti u vodi i koji ne dozvoljava da HERO8 Black potone.
289,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Novo /
Nosač za akcijsku kameru SJCAM auto držač s punjačem sigurno se pričvršćuje na staklene i platične površine. Mogućnost rotacije za 180° i podesivi nagib čine ga idealnim za svakoga tko želi snimati fotografije ili videozapise iz svoga vozila, bez pomicanja.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
Zaštitite Vašu GoPro HERO8 Black kameru za vrijeme aktivnosti u prirodi ili za vrijeme ronjenja pomoću Protective kućišta. Bilo da se radi o dubini do 60 metara, letećih kamenčića ili ostalih potencijalnih opasnosti po Vašu kameru, uz kućište GoPro Protective možete biti mirni.
369,00 kn
Raspoloživo odmah!
Vodonepropusni daljinski upravljač za GoPro uređaje koje možete kontrolirati na udaljenosti do 180m. GoPro Wi-Fi Remote donosi potpunu kontrolu nad kamerom i svih njenih funkcija te omogućuje kontrolu do 50 kamera u isto vrijeme.
699,00 kn
Raspoloživo odmah!
Mini kran za snimanje Joby Action Jib Kit, JB01352 se spaja na Monopod ili na dodatni (opcionalni) četverodjelni pole set te stvara nove mogućnosti snimanja prethodno nedostupnih kutova vašim GoPro /akcijskim kamerama .
549,00 kn
Raspoloživo odmah!
RASPRODAJA /
Dodatak za akcijsku kameru GoPro Magenta Dive Filter (Standard Housing) (ABDFM-301) za standardno kućište je filter za korekciju boja dizajniran za uklanjanje zelene boje tijekom uporabe fotoaparata u zelenim vodama, a idealan je za slatkovodna jezera i akumulacije ili slanu vodu koja izgleda zeleno
299,00 kn
59,80 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice