Vaša košarica je prazna.

Oprema za akcijske kamere

Nosači za akcijsku kameru GoPro Sports Kit (AKTAC-001) sadrži nosač za prsa i nosač za ručicu za snimanje bez ruku za vrijeme bicikliranja, skijanja, veslanja i više. Kompatibilno sa svim GoPro kamerama.
509,00 kn
Raspoloživo odmah!
Nosač za akcijsku kameru Joby Pin Joint Mount kompaktan je i izdržljiv. Pričvrstite kameru zasnovanu na zglobu na bilo koji standardni nosač za stativ. Izrađen od izdržljive ABS plastike i nehrđajućeg čelika.
49,00 kn
Raspoloživo odmah!
Pričvrstite svoju GoPro kameru na bilo koji predmet debljine od 0,6 do 5 cm debljine. Spojite kameru direktno na taj stalak i uz dodatni nastavak možete snimati vaše okruženje iz više perspektiva. Kompatibilnost:sve GoPro kamere.
479,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
RASPRODAJA /
Uz bateriju i punjač ACC-TRDCY vaš će Action Cam uvijek biti spreman za pokret. Lagani i kompaktni, baterija i punjač osiguravaju napajanje vašeg fotoaparata, zbog čega nećete propustiti niti trenutak akcije.
249,00 kn
124,50 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Nosač za akcijsku kameru SJCAM za motor / bicikl sigurno pričvršćuje kućište kamere na vaš motor ili bicikl, a dva okretna zgloba omogućuju podešavanje u 3 smjera kako biste dobili željeni kut. Odličan način da snimite sebe ili one oko vas tijekom vožnje.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice