Vaša košarica je prazna.

Dječji svijet odraslih

Dječja motorna pila Bosch savršena je za svakog malog obrtnika. Motorna pila proizvodi realan zvuk te izvodi male pokrete slične originalnom modelu dok svjetlo omogućuje malim obrtnicima "precizan rad". Baterije nisu uključene. Namijenjeno je djeci starijoj od 3 godine.
229,00 kn
30,39 €
Raspoloživo odmah!
Dječji sadrži svu opremu za vašeg malog vatrogasca. Set se sastoji od kacige, aparata za gašenje požara s funkcijom prskanja, megafona, rukavica, svjetiljke, mobitela.
359,00 kn
47,65 €
Raspoloživo odmah!
Omogućite vašem mališanu da osjeća kao vlasnik restorana. Dječji set za restoran sastoji se od 27 djelova. U setu se nalazi 10 različitih rezača za izradu keksića, pizza, torti, tanjur, špatula, nož, 7 kartica s receprima te 3 male kutije.
129,00 kn
17,12 €
Raspoloživo odmah!
Klein aparat za kavu na baterije s realističnim zvukom originalnog Bosch dizajna. Espresso set sastoji se od: 2x šalice, 2x žličice, 2x tanjurići. Zahtjeva 2xAAA baterije (nisu uključene). Preporučena dob: 3 ili više godina.
159,00 kn
21,10 €
Raspoloživo odmah!
Dječji usisavač originalnog Miele dizajna na baterije sa stvarnim zvukom. Dolazi s praktičnom ručkom za nošenje i vješalicom za podnu četku te uklonjivim nastavkom, prekidačem za uključivanje / isključivanje i rotacijskim upravljanjem. Zahtjeva 3xC baterije (nisu uključene).
299,00 kn
39,68 €
Raspoloživo odmah!
Zabavite se komunicirajući s prijateljima tajnim porukama poput špijuna! Pošaljite tajne Morseovim kodom, nevidljivim pisačima, listovima X zraka za tajne bilješke i mnogo više…Naučite uobičajene tajne kodove koji se koriste u špijunskom svijetu.
109,00 kn
14,47 €
Raspoloživo odmah!
Upoznajte detektivski posao. Saznajte kako prikupiti dokaze, kako ih arhivirati i kako identificirati otiske prstiju.
99,00 kn
13,14 €
Raspoloživo odmah!
Dječja Klein Bosch kosilica je savršeni poklon za svakog malog vrtlara. Od sada vam pri košenju trve može pomoći i vaš mali stručnjak. Kosilica je realna replika originala s integriranom košarom za travu i funkcijama prilagođenim djeci. Pri pokretanju reproducira buku košenja trave .
129,00 kn
17,12 €
Raspoloživo odmah!
Bosch junior dječji radni stol sadrži sav pribor potreban malom radniku, kacigu i druge dodatke. Radna površina ima funkciju učenja i razne dodatne opcije za igru. Namijenjeno je djeci starijoj od 2 godine.
299,00 kn
39,68 €
Raspoloživo odmah!
Novo /
Velika zbirka nevjerojatnih čarobnih trikova koji će oduševiti i zbuniti publiku. Uključuje interaktivne trikove i video vodiče putem besplatne aplikacije Marvins Magic. Postoje trikovi s kartama, loptama i šalicama, kao i stvarne iluzije s predmetima koji nestaju i čitanje misli!
299,00 kn
39,68 €
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Dizalica visine 120 cm Mega Crane se upravlja preko kabela daljinskog upravljača. Građevinski Mega Crane čini da se mališani osjećaju mega velikim! Što je s tim da budeš velik kao dizalica i izbliza vidiš kako radi? Nema problema s Dickie Toys Construction Mega Craneom.
369,00 kn
48,97 €
295,20 kn
39,18 €
Raspoloživo odmah!
Novo /
Ako imate Marvinov čarobni šešir zasigurno ste savršen tandem u oduševljenju publike! MARVINS MAGIC MAGIC HAT set sadrži čarobni šešir, ilustrirani vodič i video zapise na mreži putem besplatne aplikacije Marvins Magic i rekvizite potrebne za izvođenje magije. Preporučena dob: 6 ili više godina.
269,00 kn
35,70 €
Raspoloživo odmah!
Novo /
Trikovi s kartama fantastični su tradicionalni mađioničarski trikovi za djecu, a ovaj sjajni set mađioničarskih trikova s kartama omogućit će djeci (ili odraslima) da lako nauče poznate trikove s kartama koje znaju, a mnoge i ne znaju!
139,00 kn
18,45 €
Raspoloživo odmah!

Stranice

U kategoriji Dječji svijet odraslih možete svojim mališanima nabaviti igračke koje su vjerne kopije alata koje odrasli koriste u svakodnevnim poslovima. Zavirite u široku ponudu asortimana Klein igračaka.

Možete pronaći različite kuhinjske setove, aparate za kavu, ručne miksere kao i setove za male majstore u obliku pravih Bosch alata, kućne radionice, kutije sa alatom, ručne pile, bušilice i sl.

Igračke su izrađene od čvrste i kvalitetne plastike. Većina artikala proizvodi zvučne efekte koji povećavaju doživljaj igranja.