Vaša košarica je prazna.

Držači za mobitele

Novo /
Univerzalni, magnetski držač za telefon za brzu i jednostavnu ugradnju na ventilacijski otvor u automobilu. Držač za mobitel PRIO univerzalni magnetni za ventilaciju - crni je 100% kompatibilan sa svim mobilnim uređajima i kućištima / poklopcima telefona i većinom ventilacijskih otvora.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Držač za mobitel SIMPLE ISMGM500E za ventilaciju pomaže Vam da zaštitite svoj pametni telefon u držaču koji pomoću snažnih magneta drži Vaš telefon dok ste u pokretu. Dimenzije: 1110 x 140 x 40 mm.
99,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Nosač za mobitel SCOSCHE MAGRVM2 za retrovizor je novi način da pričvrstite svoj smartphone uređaj u autu. Moćni magneti drže vaš uređaj na sigurnom mjestu čak i na lošijim cestama. Nosač brzo i praktično možete montirati, a uređaj samo prislonite na magnet i ostat će siguran.
249,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Novo /
Držač za mobitel LDNIO MG03 univerzalni za ventilaciju će zbog svoje veličine pružiti svu stabilnost i izdržljivost koja vam je potrebna. Možete ga jednostavno namjestiti kako bi odgovarao vašem mobitelu, bez obzira koji on bio.
39,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Držač za mobitel SIMPLE ISMGM502E vakumski na staklo za sigurno pričvršćivanje Vašeg pametnog telefona. Držač koji pomoću snažnih magneta drži Vaš telefon dok ste u pokretu. Univerzalni.
119,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Novo /
Držač za mobitel SIMPLE ISMGM505E za CD-Slot pomaže Vam da zaštitite svoj pametni telefon u držaču koji pomoću snažnih magneta drži Vaš telefon dok ste u pokretu. Univerzalni.
149,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

S auto držačem za mobitel učvrstite svoj mobitel na pregledno mjesto u automobilu. Držači se monitraju na vjetrobransko staklo ili na ventilacijski otvor, a najčešće se koriste kada mobitel koristite kao navigaciju ili prilikom svakodnevne vožnje za telefoniranje s handsfree slušalicama. Držači su najčešće univerzalni, a bitno je samo obratiti pažnju na veličinu uređaja za koji se koristi.