Vaša košarica je prazna.

Držači za mobitele

Novo /
Univerzalni, magnetski držač za telefon za brzu i jednostavnu ugradnju na ventilacijski otvor u automobilu. Držač za mobitel PRIO univerzalni magnetni za ventilaciju - crni je 100% kompatibilan sa svim mobilnim uređajima i kućištima / poklopcima telefona i većinom ventilacijskih otvora.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Nosač za mobitel SCOSCHE MAGRVM2 za retrovizor je novi način da pričvrstite svoj smartphone uređaj u autu. Moćni magneti drže vaš uređaj na sigurnom mjestu čak i na lošijim cestama. Nosač brzo i praktično možete montirati, a uređaj samo prislonite na magnet i ostat će siguran.
249,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
AKCIJA /
Mi 20W praktični bežični punjač za automobil omogućuje bežično Qi punjenje do 20W. Osim kao punjač može se koristiti i kao držač, što omogućuje da pametni telefon možete puniti dok koristite preglednik ili navigaciju. Zahvaljujući osjetljivosti do 4 mm savršeno radi čak i kad je mobitel u maskici.
349,00 kn
269,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Kompatibilan s gotovo svim pametnim telefonima širine 65-95 mm i debljine do 19 mm. Dolazi s čvrstim i gumiranim dizajnom koji se jednostavno postavi na ventilatorski otvor u automobilu. Idealan za navigaciju, reprodukciju glazbe i handsfree pozive.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Vrhunski nosač za vjetrobransko staklo Trust Runo 23600. Siguran je i jednostavan za postavljanje pomoću usisne čaše. Mogućnost zakretanja 360 stupnjeva. Ima gumb za otpuštanje koji vam omogućuje jednostavno odvajanje jednom rukom. Idealan za navigaciju, reprodukciju glazbe i handsfree pozive.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Držač za mobitel SIMPLE ISMGM500E za ventilaciju pomaže Vam da zaštitite svoj pametni telefon u držaču koji pomoću snažnih magneta drži Vaš telefon dok ste u pokretu. Dimenzije: 1110 x 140 x 40 mm.
99,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Držač za mobitel ili nosač rješava problem svih rekreativnih biciklista, kao i motociklista, koji žele imati vlastiti mobilni uređaj tijekom vožnje. Jednostavna instalacija Montiranje telefonskog nosača vrlo je jednostavno. Touchscreen je osjetljiv na dodir kroz torbicu.
149,00 kn
Na upit.
Novo /
Držač za mobitel SIMPLE ISMGM502E vakumski na staklo za sigurno pričvršćivanje Vašeg pametnog telefona. Držač koji pomoću snažnih magneta drži Vaš telefon dok ste u pokretu. Univerzalni.
119,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Držač za mobitel SIMPLE ISMGM505E za CD-Slot pomaže Vam da zaštitite svoj pametni telefon u držaču koji pomoću snažnih magneta drži Vaš telefon dok ste u pokretu. Univerzalni.
149,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

S auto držačem za mobitel učvrstite svoj mobitel na pregledno mjesto u automobilu. Držači se monitraju na vjetrobransko staklo ili na ventilacijski otvor, a najčešće se koriste kada mobitel koristite kao navigaciju ili prilikom svakodnevne vožnje za telefoniranje s handsfree slušalicama. Držači su najčešće univerzalni, a bitno je samo obratiti pažnju na veličinu uređaja za koji se koristi.