Vaša košarica je prazna.

Importanne Galleria

 

Svijet Medija Importanne Galleria 

Poslovnica Importanne Galleria je dućan manjeg formata veličine 50 m2 Svijeta Medija u centru Zagreba. Svijet Medija u Importanne Galleriji specijaliziran je za proizvode koji se mogu ponjeti "pod rukom" te tako nudi širok asortiman mobitela i opreme,  prijenosnih računala, igraće konzole i igre, fotoaparate, uređaje za osobnu njegu i mnoge druge proizvode. Posebno ističemo široku ponudu memorijskih kartica, baterija, kabela i ostale potrošne opreme. Uz to, poslovnica u ponudi ima igračke kao što su društvene igre, LEGO kocke i ostale proizvode za djecu.

U poslovnici u Importanne Galleriji ne nudimo televizore, bijelu tehniku i male kućanske aparate - aparate velikih dimenzija.

Od navedene ponude izdvajamo sljedeće brandove: Samsung, Sony, LG, Philips, Huawei, JBL, Garmin, Suunto i mnoge druge poznate svjetske brandove.

O trgovačkom centru Importanne Galleria

Trgovački centar Importanne Galleria Business Center smješten je u centru Zagreba, na Trgu Drage Iblera 10. Dućan se nalazi na sjevernom ulazu koji gleda na Vlašku ulicu. Novo preuređeni centar vam nudi gastro restoran, kuglanu i veliku povoljnu garažu.

Samoposlužni ispis fotografija u poslovnici Svijet Medija Importanne Galleria

Jeste li se ikada našli u situaciji da imate puno fotografija spremljenih na fotoaparatima i mobitelima a nemate volje ili niste u mogućnosti otići kod fotografa za razvijanje istih? 

Od sada u svim poslovnicama Svijeta Medija sami izradite sve fotografije uz jednostavno sučelje i posebne cijene koje variraju o količini fotografija koje ispisujete.
Više o samoposlužnom ispisu fotografija pročitajte ovdje.

Telefon: 

01 4554 882

Mobitel: 

095 4553 357

Radno vrijeme: 

Pon-Sub: 9:00 - 21:00 h

Email: 

importanne.galleria@svijet-medija.hr