Avenue Mall ZG

Adresa
Av. Dubrovnik 16, 10000 Zagreb
TELEFON
01 6554 660
095 4553 369
WhatsApp
Email
avenue.mall@svijet-medija.hr
Radno Vrijeme
Pon-Sub: 9:00 - 21:00 h (Ned 10. i 17.12. 10:00 - 21:00 h)

 

Svijet Medija Avenue Mall

Poslovnica u Avenue Mallu Zagreb je Premium brand store Svijeta Medija i prostire se na nešto manje od 300 m2 - nalazi se u prizemlju trgovačkog centra.

Poslovnica nudi širok asortiman tehničke robe - televizore, Hi-Fi, mobitele, tablete i opremu (punjače, kabele, baterije), fotoaparate i kamere, prijenosna računala, igraće konzole, igre i opremu, društvene igre i LEGO kocke. U poslovnci možete pronaći i uređaje za osobnu njegu,  bijelu tehniku i male kućanske aparate. Posebno izdvajamo široku ponudu aparata za pripremu kave - espresso, filter i kapsule, od kojih bi spomenuli Delonghi, Filips Saeco, Illy i Julius Meinl kao poslasticu za sve kavoljupce. Poseban dio dućana je Samsung Brand Shop u kojem su izloženi Samsung proizvodi iz svih grupa proizvoda koje Samsung nudi.

Iz navedene ponude uređaja izdvajamo brandove - Samsung, Sony, LG, Grundig, Philips, JBL, Garmin, Suunto, Casio, GoPro, Lego, KitchenAid, Delonghi, Remington, Braun, Kenwood, Bosch i mnoge druge poznate svjetske brandove. 

O trgovačkom centru Avenue Mall

Trgovački centar Avenue Mall otvoren je 2007. godine i prostire se na preko 27.000 m2 prodajnog prostora kojeg uz supermarket čine brojne modne i specijalizirane trgovine, 2 igraonice za djecu, restorani, kafići te kino dvorana. Avenue Mall Zagreb smješten je u naselju Siget u Novom Zagrebu na samom križanju Avenije Dubrovnik te Avenije Većeslava Holjevca na sjecištu autobusnih i tramvajskih pravaca i na dva velika ulaza u sam grad iz smjera Zapada (naplatne postaje Lućko) i smjera Juga (Sisak i Velika Gorica). Posjetiteljima je na raspolaganju više od 1.000 parkirnih mjesta u podzemnoj garaži centra koja se prostire na tri etaže i tri sata besplatnog parkiranja.

Samoposlužni ispis fotografija u poslovnici Svijet Medija Avenue Mall

Jeste li se ikada našli u situaciji da imate puno fotografija spremljenih na fotoaparatima i mobitelima a nemate volje ili niste u mogućnosti otići kod fotografa za razvijanje istih? 

Od sada u svim poslovnicama Svijeta Medija sami izradite sve fotografije uz jednostavno sučelje i posebne cijene koje variraju o količini fotografija koje ispisujete.
Više o samoposlužnom ispisu fotografija pročitajte ovdje.