Dubrava ZG

Adresa
Koledinečka 8 (Tržni centar Dubrava), 10040 Zagreb
TELEFON
01 2850 919
095 4553 356
WhatsApp
Email
dubrava@svijet-medija.hr
Radno Vrijeme
Pon-Sub: 8:00 - 20:00 h

 

Svijet Medija Dubrava

Poslovnica Dubrava je dućan srednje veličine Svijeta Medija i prostire se na nešto manje od 300 m2.

Svijet Medija u Dubravi nudi širok asortiman tehničke robe: televizori, HiFi, mobiteli, računala i računalne komponente, igraće konzole, fotoaparati, bijela tehnika, mali kućanski aparati, uređaji za osobnu njegu i mnoge druge proizvode. Uz to u ponudi ima igračke: društvene igre, LEGO i ostale proizvode za igru. Od navedene ponude izdvajamo sljedeće brandove: Samsung, Sony, Delonghi, Philips, JBL, Garmin, Lego, KitchenAid, Suunto i mnoge druge poznate svjetske brandove. Također, u ponudi je i veliki asortiman Bosch i Karcher proizvoda.

O trgovačkom centru Dubrava

Trgovački centar na tržnici Dubrava smješten je u centru Dubrave, nedaleko od Kulturnog centra Dubrava. Do dućana možete doći tramvajskim linijama 4, 7 i 11 te autobusnim linijama 208, 209, 210, 213 i 214. Lokacija dućana je na istočnoj strani tržnog centra Dubrava.

Samoposlužni ispis fotografija u poslovnici Svijet Medija Dubrava

Jeste li se ikada našli u situaciji da imate puno fotografija spremljenih na fotoaparatima i mobitelima a nemate volje ili niste u mogućnosti otići kod fotografa za razvijanje istih? 

Od sada u svim poslovnicama Svijeta Medija sami izradite sve fotografije uz jednostavno sučelje i posebne cijene koje variraju o količini fotografija koje ispisujete.
Više o samoposlužnom ispisu fotografija pročitajte ovdje.