Pula City Mall

Adresa
Rimske centurijacije 101, 52100 Pula
TELEFON
052 645 804
095 4553 384
WhatsApp
Email
pula@svijet-medija.hr
Radno Vrijeme
Pon-Sub: 9:00 - 21:00 h (Ned 10. i 17.12. 9:00 - 21:00 h)

 

Svijet Medija Pula City Mall

Prostor nove poslovnice Svijeta Medija u Puli prostire se na nešto više od 650 m2. Kao i u ostalim poslovnicama Svijet Medija nudi asortiman konzumne tehničke robe i informatike: televizore, Hi-Fi, mobitele, tablete, fotoaparate i kamere, laptope i stolna računala, printere i skenere, projektore.

U poslovnici možete pronaći široku ponudu bijele tehnike iz asortimana Svijeta medija. U ponudi su uređaji za osobnu njegu, klima uređaji, glačala, caffe aparati, kuhinjski aparati, usisavači, čistači.

Između ostalog izdvajamo i igraće konzole i igrice, razne društvene igre za djecu i odrasle, ručne i sportske satove, autoradije i brodske zvučnike, cestovne i nautičke navigacije te GPS uređaje.

Uređaji u poslovnici su renomiranih svjetskih brandova kao što su: Apple, Samsung, Sony, LG, HP, Canon, Nikon, Grundig, Philips, JBL, Bose, Garmin, Suunto, Casio, GoPro, Nintendo, Playstation, Lego, KitchenAid, Delonghi, Dyson, Remington, Braun, Kenwood, Bosch, Gorenje, Huawei, Karcher, Xiaomi i još mnoge druge svjetske marke.

Poslovnica Svijeta Medija u Puli uz već postojeću poslovnicu u Poreču idealan je odabir za kupnju ili za webshop narudžbe uz odabir preuzimanja u poslovnici za sve kupce s područja Istre zbog brze isporuke i dostupnosti odabranih proizvoda po uvijek povoljnim cijenama.

O trgovačkom centru Pula City Mall

Pula City Mall je istarsko lifestyle središte i najpopularnija shopping destinacija za svaku obitelj ili modno osviještenog individualca. Raznolikom i širokom ponudom svjetskih brandova, Pula City Mall odgovara na sve zahtjeve rafiniranih kupaca i omogućuje istinski užitak shoppinga lišen bespotrebnog stresa i gubitka dragocjenog vremena.