SPOT Mall Makarska

Adresa
Ulica Europske zajednice 1, 21300 Makarska
TELEFON
021 214 637
095 4553 386
WhatsApp
Email
makarska@svijet-medija.hr
Radno Vrijeme
Pon-Sub: 9:00 - 21:00 h


Svijet Medija SPOT Mall Makarska

Poslovnica u Makarskoj je premium brands store Svijeta medija veličine oko 370 m2.

Poslovnica nudi širok asortiman konzumne tehničke robe i informatike: televizore, Hi-Fi, mobitele, tablete, fotoaparate i kamere, laptope i stolna računala, printere i skenere, projektore.

U poslovnici možete pronaći široku ponudu bijele tehnike, uz mogućnost narudžbe svih ostalih uređaja i isporuke u najkraćem roku. U ponudi su uređaji za osobnu njegu, klima uređaji, glačala, caffe aparati, kuhinjski aparati, usisavači, čistači.

Između ostalog izdvajamo i igraće konzole i igrice, razne društvene igre za djecu i odrasle, ručne i sportske satove, autoradije i brodske zvučnike, cestovne i nautičke navigacije te GPS uređaje.

Uređaji u poslovnici su renomiranih svjetskih brandova kao što su: Apple, Samsung, Sony, LG, HP, Canon, Nikon, Grundig, Philips, JBL, Bose, Garmin, Suunto, Casio, GoPro, Nintendo, Playstation, Lego, KitchenAid, Delonghi, Dyson, Remington, Braun, Kenwood, Bosch, Gorenje, Huawei, Karcher, Xiaomi i još mnoge druge svjetske marke.

O trgovačkom centru SPOT Mall Makarska

SPOT Mall Makarska novi je centar grada u Makarskoj. Najveći, najbolji i najinovativniji shopping centar od Splita do Dubrovnika, s kompletnom ponudom i za najzahtjevnije kupce.