Dron DJI Air 3 (DJI RC-N2) CP.MA.00000691.01

Uz promo kod jednokratno3 ostvarite 3% popusta za jednokratno plaćanje osim PayPala.

Opis proizvoda:

DJI Air 3 je kompaktni sklopivi dron s dvije moćne kamere - širokokutnom i 3x srednje telefoto kamerom. Uživajte u optimiziranim letovima s maksimalnim vremenom leta od 46 minuta, svesmjernom detektiranju prepreka i O4 video prijenosu. Zabilježite prekrasne detalje bilo koje scene s fotografijama s dvostrukom kamerom od 48 MP i 4K HDR videozapisima. Uz Air 3 snimajte svoje subjekte s neograničenom kreativnošću i ispričajte odvažnu vizualnu priču. Daljinski upravljač RC-N2 usvaja sljedeću generaciju O4 videoprijenosne tehnologije s poboljšanim performansama.

Prikaži više
Šifra art.: 117986
Jamstvo:
24 mjeseca
Dostava:
Besplatna dostava

Cijena:

1.169,99€
Obročno plaćanje:
3 x 390,00€ | 6 x 195,00€ | 12 x 97,50€

Za dodatni popust u košarici unesite jedan od dostupnih promo kodova::

PROMO KOD POPUST UŠTEDA
jednokratno3 3% 35.1€

RASPOLOŽIVOST ZA KUPOVINU

Raspoloživo odmah!
Webshop, 01 6399 222
Raspoloživo odmah!
Imp. Galleria ZG, 01 4554 882
Raspoloživo uz narudžbu.
Mall of Split, 021 721 012
Raspoloživo odmah!
Skladište Sesvete ZG, 01 6399 222
Raspoloživo uz narudžbu.
Centar Kaptol ZG, 01 4666 200
Raspoloživo uz narudžbu.
SPOT Mall Makarska, 021 214 637
Raspoloživo uz narudžbu.
Dubrava ZG, 01 2850 919
Raspoloživo uz narudžbu.
Galerija Poreč, 052 645 877
Raspoloživo uz narudžbu.
Dubrovnik, 020 301 340
Raspoloživo uz narudžbu.
Avenue Mall ZG, 01 6554 660
Raspoloživo uz narudžbu.
Pula City Mall, 052 645 804
Raspoloživo uz narudžbu.

Zadnji put osvježeno: 26-03-2024 04:00:01

Sustav s dvije primarne kamere

Air 3 može se pohvaliti prvim dvostrukim primarnim sustavom kamere iz serije Air, koji uključuje 1/1,3-inčnu CMOS širokokutnu kameru i 1/1,3-inčnu CMOS 3x srednju tele kameru u elegantnom i kompaktnom kućištu. Dvije kamere imaju istu veličinu senzora, ali različite žarišne duljine, dajući dosljednu kvalitetu slike i dinamičnije mogućnosti snimanja.

Komplementarne performanse kamere

Uz širokokutnu kameru, široki krajolici mogu se potpunije uhvatiti.

3x srednja telekamera postiže 3x optički zum bez gubitaka za prostornu kompresiju koja pruža jedinstvenu perspektivu bilo kojeg subjekta.

Upotrijebite ekspanzivni FOV širokokutne kamere za snimanje više bilo kojeg krajolika. Prebacite se na 3x srednje tele kameru kako biste uokvirili bilo koji subjekt kao žarišnu točku.

Fotografije s dvostrukom kamerom od 48 MP

Obje kamere sposobne su isporučiti fotografije od 48 MP ispunjene stvarnim detaljima koje izgledaju sjajno i omogućuju besprijekorno obrezivanje u postu za one kojima je to potrebno.

Dvostruka kamera 4K/60fps HDR videozapisi

Dva 1/1,3-inčna CMOS senzora Air 3 podržavaju dvostruki nativni ISO za izravan izlaz 4K/60fps HDR videa bez izrezivanja. To znači da se snimke s bilo koje kamere mogu prepuniti bogatim bojama i prirodnim prijelazima osvjetljenja za prekrasne i vrlo precizne rezultate.

Obje kamere također podržavaju 10-bitni D-Log M i 10-bitni HLG modovi boja. 10-bitni D-Log M način rada pomaže u zadržavanju više istaknutih i zasjenjenih detalja za veću fleksibilnost prilikom uređivanja. Dok 10-bitni HLG način može predstaviti viši dinamički raspon, postižući izvrsne rezultate slikanja bez stupnjevanja boja.

Letite sigurni, letite sigurno - Produženi let, inovativno punjenje

Air 3 nudi do 46 minuta leta, povećanje od 48% u usporedbi s prethodnom generacijom. To daje dovoljno vremena za istraživanje, podešavanje kompozicija i snimanje željenih snimaka, i to sve tijekom jednog leta.

Novo čvorište za punjenje baterije podržava inovativnu funkciju prijenosa energije. Jednostavno pritisnite i držite funkcijski gumb za prijenos preostale snage s više baterija na bateriju s najvećom preostalom snagom, što vam daje potpuno napunjenu bateriju u situacijama kada su mogućnosti punjenja ograničene.

Svesmjerno detektiranje prepreka

Svesmjerni senzorski sustav omogućuje sveobuhvatnu ekološku svijest, omogućujući Air 3 da detektira prepreke u svim smjerovima. Kada se otkriju prepreke, Air 3 može koristiti APAS 5.0 za izvođenje glatkijih pokreta izbjegavanja za sigurnije cjelokupno iskustvo leta. Čak i potpuni početnici sada mogu letjeti s povjerenjem i provoditi kreativne ideje uz poboljšanu sigurnost.

O4 video prijenos

Sljedeća generacija O4 videoprijenosnog sustava osnažuje Air 3 sa dramatično poboljšanim performansama prijenosa. Omogućuje maksimalni domet od 20 km uz povećanu stabilnost i prijenos uživo maksimalne kvalitete od 1080p/60fps kako bi se osiguralo iznimno glatko gledanje i rad.

Napredni RTH

Tijekom Smart RTH-a, Air 3 će automatski planirati optimiziranu rutu leta za Advanced RTH, uz održavanje višesmjernog detektiranja prepreka kako bi se brzo i sigurno vratio na svoju početnu točku.

Inteligentne značajke za nadahnuće letenja - Vrhunski bez napora

FocusTrack

FocusTrack vas ili vaš objekt lako drži u središtu kadra. 3x srednja telekamera otključava jedinstveni osjećaj prostorne kompresije prilikom isticanja subjekata. Ova ažurirana izvedba praćenja u kombinaciji s višesmjernim detektiranjem prepreka omogućuje vam da dobijete inteligentne, dobro planirane snimke kad god i gdje god ih trebate.

QuickShots

QuickShots osnažuje Air 3 s kreativnim opcijama kretanja kamere kao što su Rocket, Dronie, Circle, Helix, Boomerang i Asteroid.

2.7K okomito snimanje

Air 3 podržava 2,7K okomito snimanje s obje kamere, dajući okomitim snimkama vrhunski dinamičan izgled pri snimanju krajolika ili subjekata. 2,7K vertikalni izlaz slike izravno iz 4:3 CMOS-a daje isječke koji su optimizirani za gledanje na pametnom telefonu i spremni za dijeljenje na društvenim medijima bez ikakvog izrezivanja u objavi.

MasterShots

MasterShots omogućuje Air 3 da automatski izvodi različite pokrete kamere, snima više isječaka i uređuje ih glazbom, rezovima i efektima za brze i pojednostavljene kinematografske snimke.

Aplikacija LightCut

Bežično se povežite s Air 3 putem aplikacije LightCut na svom pametnom telefonu za proširene kreativne mogućnosti kao što je One-Tap Edit. Nema potrebe preuzimati sve snimke tijekom postupka, što pomaže u uštedi prostora za pohranu na vašem mobilnom uređaju.

Hiper-napredno snimanje

Putna točka - Po prvi put ikada, značajka Waypoint sada je dostupna na seriji Air. Planirajte rute leta i radnje snimanja za Air 3 unaprijed kako biste postigli teške pokrete kamere i zadivljujuće snimke u jednom kadru. Također možete spremiti rute leta kako biste isti pokret ponovili s preciznošću kasnije ili na neki drugi datum, otvarajući vrata dugotrajnim snimkama ubrzanog tijeka koje bilježe prijelaze poput dana u noć ili godišnjeg doba u godišnje doba.

Specifikacije
daljinski upravljač ili smartphone/tablet
32 km
46 min
Da
5472 x 3078 px
720 g
link
Recenzije