Dron DJI Avata 2 Fly More Combo (3 baterije + DJI Goggles 3 + DJI RC Motion 3) CP.FP.00000151.01

Uz promo kod jednokratno3 ostvarite 3% popusta za jednokratno plaćanje osim PayPala.

Opis proizvoda:

DJI Avata 2 koji diže adrenalin pruža impresivno iskustvo FPV drona s poboljšanom slikom, sigurnošću i trajanjem baterije. Ovaj Fly More Combo set donosi totalni paket s čak 3 baterije. U potpunosti doživite let i pojačajte zabavu kada uparite Avata 2 s novim DJI Goggles 3 naočalama i DJI RC Motion 3 kontrolerom. DJI Goggles 3 sada ima Real View PiP (Picture-In-Picture). Uz vizionarski iskorak promatrajte okolinu bez skidanja naočala za veću sigurnost i uranjanje. Micro-OLED zaslon visoke razlučivosti i prijenos ultraniske latencije donose pogled na svijet. Osjetite svaki let i bez napora izvodite teške zračne akrobacije s DJI RC Motion 3. Novi piloti sada mogu izvoditi spektakularne okrete, zanošenja i druge zadivljujuće manevre.

Prikaži više
Šifra art.: 122847
Jamstvo:
24 mjeseca
Dostava:
Besplatna dostava

Cijena:

1.279,99€
Obročno plaćanje:
3 x 426,66€ | 6 x 213,33€ | 12 x 106,67€

Za dodatni popust u košarici unesite jedan od dostupnih promo kodova::

PROMO KOD POPUST UŠTEDA
jednokratno3 3% 38.4€

RASPOLOŽIVOST ZA KUPOVINU

Raspoloživo odmah!
Webshop, 01 6399 222
Raspoloživo odmah!
Imp. Galleria ZG, 01 4554 882
Raspoloživo uz narudžbu.
Mall of Split, 021 721 012
Raspoloživo odmah!
Skladište Sesvete ZG, 01 6399 222
Raspoloživo odmah!
Centar Kaptol ZG, 01 4666 200
Raspoloživo odmah!
SPOT Mall Makarska, 021 214 637
Raspoloživo uz narudžbu.
Dubrava ZG, 01 2850 919
Raspoloživo uz narudžbu.
Galerija Poreč, 052 645 877
Raspoloživo odmah!
Dubrovnik, 020 301 340
Raspoloživo odmah!
Avenue Mall ZG, 01 6554 660
Raspoloživo uz narudžbu.
Pula City Mall, 052 645 804
Raspoloživo odmah!

Zadnji put osvježeno: 03-05-2024 19:00:01

DJI Avata 2

FPV dron
Sva uzbuđenja, bez dodataka
Imerzivno iskustvo leta
Intuitivna kontrola pokreta
Uske snimke u super-širokom 4K
Jednostavan ACRO
Ugrađena zaštita propelera
POV sadržaj bez muke

Flipping Awesome - Creative Edge - Jednostavan ACRO

Lebdite, zaronite i zakotrljajte se za zapanjujuće snimke iz zraka jednim pritiskom. Snimanje epskih FPV snimaka uz DJI RC Motion 3 i Avata 2 lakše je nego ikada.

Napredni manevri

Okretno letite kroz skučene prostore s novim DJI FPV daljinskim upravljačem 3 u ručnom načinu rada kako biste pokazali umijeće letenja i hrabru kreativnost.

Uske snimke u super-širokom 4K

Stvorite vizualne slike koje oduzimaju dah s vidnim poljem od 155 stupnjeva Avate 2 i njegovom sposobnošću brzog približavanja i udaljavanja od subjekta. Novi piloti mogu brzo savladati akrobatske snimke i snimiti brze dinamične snimke na niskim visinama koje drugi dronovi ne mogu.

1/1,3-inčni senzor slike

Nadograđeni senzor slike od 1/1,3 inča proširuje snimljeni dinamički raspon, učinkovitije upravljajući uvjetima slabog osvjetljenja za snimanje izvanrednih snimaka pri svakom letu.

4K/60fps HDR videozapisi

Oslobodite svoj pravi zračni potencijal. 4K/60fps HDR na Avati 2 snima svu nevjerojatnost letenja velikom brzinom. U naočalama možete prilagoditi oštrinu i razine smanjenja šuma za finije ugođene videozapise.

RockSteady

Opremljen DJI-jevim najnovijim stabilizacijskim algoritmom, Avata 2 snima glatke, stabilne snimke čak i kada letite velikim brzinama ili u vjetrovitim uvjetima.

HorizonSteady

HorizonSteady upravlja horizontalnim rotacijama do 360°, osiguravajući da snimljeni snimak ostane zaključan na horizontu čak i ako dron naglo skrene ili se dramatično zanjiše.

155° Ultra-Wide-Angle FOV

Pojačajte svoju viziju i povećajte dojmljivost letova na malim visinama i velikim brzinama. Avata 2 nudi ultraširokokutne, širokokutne i normalne kutne FOV opcije dajući vam mogućnost prilagodbe scenariju.

10-bitni D-Log M

Snimite bogate detalje u svijetlim i sjenama i poboljšajte mogućnosti postprodukcije sadržaja dok dodatno pojednostavljujete gradaciju boja.

Sveobuhvatna sigurnost

Ažurirani dizajn integriranog štitnika propelera Avata 2 čini ga lakšim i okretnijim, omogućujući mu slobodnu navigaciju u skučenim prostorima. Otpuštanjem papučice gasa na RC Motion 3 ili pritiskom na gumb za zaključavanje dron se zaustavlja, što vam omogućuje mirno rješavanje neočekivanih situacija. Osim toga, funkcija automatskog povratka kući (RTH) pokreće se kada je baterija drona niska ili u slučaju gubitka signala, čime se dodaje dodatni sloj sigurnosti.

Napredno pozicioniranje s novim senzorima

Novi binokularni senzori ribljeg oka omogućuju vizualno pozicioniranje prema dolje i unatrag tijekom letova na malim visinama i u zatvorenom prostoru, povećavajući stabilnost i sigurnost leta.

Mod kornjače

Avata 2 se može automatski okrenuti natrag u položaj za polijetanje kada je okrenuta naglavačke s omogućenim načinom Kornjače, tako da možete brzo ponovno poletjeti u zrak.

Izvrsnost u svemu - Vrijeme leta/video prijenos

Nebo je granica s dužim letom. Avata 2 može se pohvaliti maksimalnim vremenom leta od 23 minute [9] i podržava PD brzo punjenje, tako da ga možete brzo napuniti i ponovno poletjeti u nebo.

Novo DJI Avata 2 dvosmjerno čvorište za punjenje ima funkciju akumulacije energije, omogućujući prijenos preostale energije s više baterija na onu s najvišom razinom napunjenosti, dajući vam dodatnu bateriju u kritičnim trenucima.

O4 video prijenos, poboljšana percepcija

Poboljšana stabilnost DJI O4 video prijenosa omogućuje vam da se potpuno uronite u svaki let i pruža veću sigurnost. Njegov dizajn s dva odašiljača, četiri prijemnika i četiri antene osigurava snažnu izvedbu protiv smetnji i može se pohvaliti do 13 km maksimalne udaljenosti video prijenosa, latencijom prijenosa od samo 24 ms, 1080p/ Kvaliteta slike visoke razlučivosti od 100 sličica u sekundi i maksimalna brzina prijenosa od 60 Mbps.

Bezgranična strast, bežično dijeljenje

Gledajte prijenos DJI Goggles 3 uživo iz Avata 2 na aplikaciji DJI Fly na svom pametnom uređaju. Povežite se do 5 m udaljenosti. Dijeljenje uzbuđenja FPV-a postalo je lakše, a učenje letenja dostupnije je nego ikad.

Uštedite više, podijelite više - Snimajte i uređujte besprijekorno

‌Avata 2 dolazi opremljen s internom pohranom od 46 GB, koja može pohraniti približno 90 minuta 1080p/60fps videa, osiguravajući da snimite najbolje dijelove svakog leta.

S Wi-Fi vezom za brzi prijenos datoteka na vaš telefon, naknadno uređivanje i dijeljenje vašeg završenog rada vrlo je učinkovito.

VFX jednim dodirom uz LightCut

Aplikacija LightCut, koja se povezuje izravno s DJI Avata 2 putem Wi-Fi veze, omogućuje vam inteligentno dodavanje Sky VFX-a tijekom objave na temelju putanje leta snimljene u vašim videozapisima, što vam pomaže da jednostavno stvorite zanimljive snimke iz zraka. Bez potrebe za preuzimanjem snimke, aplikacija nudi uređivanje i, u kombinaciji s ‌One-Tap Edit, omogućuje vam stvaranje dotjeranog sadržaja u tren bez napora.

Specifikacije
daljinski upravljač
13 km
23 min
Da
3840 x 2880 px
21,2 x 6,4 x 18,5 cm
377 g
link
Recenzije