Glačalo parno za rublje Gorenje SIH2200RBC

Opis proizvoda:

Pegle se najbolje iskazuju u radu u kombinaciji s parom. Snaga pare može se namjestiti u tri stepena a za lakše peglanje još je posebno važna i snaga ispuštanja pare odjednom. Gorenje pegle znaju se same pobrinuti za dio sigurnosti. Ako se uključena pegla ne koristi neko vrijeme, a potavljena je okomito, pegla će se sama isključiti nakon određenog vremena. Odmah, čim se pegla pomakne i senzor to sazna, uključit će se ponovo. Veliki 280 ml rezervoar za vodu smanjuje potrebu za dopunjavanjem vode. Potrošit ćete tako manje vremena i uživati u efikasnijem načinu peglanja. Jednostavan i efikasan način da odstranite kamenac iz vaše pegle. Dobro je imati na umu da ga ne može u potpunosti prevenirati, ali sa reedovnim čišćenjem, moći ćete neometano da peglate duži vremenski period. Peglanje bez brige o vodenim kapljicama koje dovode do nastanka mrlja. Ovaj sistem sprječava kapljenje iz podloge i time omogućava da peglate osjetljive tkanine pri nižim temperaturama - bez brige. Bez tragova i sa boljim rezultatima. Automatsko isključivanje na tri različita načina. Ukoliko ostavite peglu u horizontalnom položaju na površini ili ukoliko padne na stranu, isključit će se automatski nakon 30 sekundi. Ukoliko je pegla uključena, ali se ne koristi neko vrijeme i postavljena je vertikalno, isključit će se automatski nakon 8 minuta. Kada pomjerite peglu, senzor će to detektovati i ponovo aktivirati peglu. Kao dobar provodnik toplote, keramički sloj pomaže da se toplota ravnomijerno distribuira preko čitave površine. Peglanje će zbog toga biti neometano i efektivno. Također sprječava ljepljenje tkanina za podlogu pri visokim temperaturama i eliminiše sav statički elektricitet. Dugotrajno i neometano klizanje će također omogućiti bolje iskustvo pri peglanju. Možete se jednostavno pomijerati iz jednog ugla prostorije u drugi i pronaći ugodno mjesto za peglanje. Produženi priključni kabal će omogućiti da gledate TV ili da budete u toku sa dešavanjima, čak i tokom obavljanja kućnih obaveza.

Prikaži više
Šifra art.: 100636
Jamstvo:
24 mjeseca
Dostava:
5.31€( bez obzira na količinu )

Cijena:

37,03€
Obročno plaćanje:
3 x 12,34€ | 6 x 6,17€ | 12 x 3,09€

RASPOLOŽIVOST ZA KUPOVINU

Raspoloživo odmah!
Webshop, 01 6399 222
Raspoloživo odmah!
Imp. Galleria ZG, 01 4554 882
Raspoloživo uz narudžbu.
Mall of Split, 021 721 012
Raspoloživo uz narudžbu.
Skladište Sesvete ZG, 01 6399 222
Raspoloživo uz narudžbu.
Centar Kaptol ZG, 01 4666 200
Raspoloživo uz narudžbu.
SPOT Mall Makarska, 021 214 637
Raspoloživo uz narudžbu.
Dubrava ZG, 01 2850 919
Raspoloživo odmah!
Galerija Poreč, 052 645 877
Raspoloživo odmah!
Dubrovnik, 020 301 340
Raspoloživo odmah!
Avenue Mall ZG, 01 6554 660
Raspoloživo uz narudžbu.
Pula City Mall, 052 645 804
Raspoloživo odmah!

Zadnji put osvježeno: 05-04-2024 13:00:01

Snažna para

Pegle se najbolje iskazuju u radu u kombinaciji s parom. Snaga pare može se namjestiti u tri stepena a za lakše peglanje još je posebno važna i snaga ispuštanja pare odjednom. Sve pegle Gorenje omogućavaju vertikalno peglanje uz upotrebu pare.

 

Automatsko isključivanje

Naše pegle znaju se same pobrinuti za dio sigurnosti. Ako se uključena pegla ne koristi neko vrijeme, a potavljena je okomito, pegla će se sama isključiti nakon određenog vremena. Odmah, čim se pegla pomakne i senzor to sazna, uključit će se ponovo.

 

 

Kapacitet rezervoara za vodu 280 ml

Veliki 280 ml rezervoar za vodu smanjuje potrebu za dopunjavanjem vode. Potrošit ćete tako manje vremena i uživati u efikasnijem načinu peglanja.

 

AntiCalc sistem

Jednostavan i efikasan način da odstranite kamenac iz vaše pegle. Dobro je imati na umu da ga ne može u potpunosti prevenirati, ali sa reedovnim čišćenjem, moći ćete neometano da peglate duži vremenski period.

 

AntiDrip sistem

Peglanje bez brige o vodenim kapljicama koje dovode do nastanka mrlja. Ovaj sistem sprječava kapljenje iz podloge i time omogućava da peglate osjetljive tkanine pri nižim temperaturama - bez brige. Bez tragova i sa boljim rezultatima.

 

Specifikacije
2200 W
0,28 l
90 g/min
2,5 m
Bijela – crvena
Snažna para, Automatsko isključivanje, Kapacitet rezervoara za vodu 280 ml, AntiCalc sistem, AntiDrip sistem, Automatsko isključivanje, Keramička podloga za peglanje, Produžen dohvat, Rotirajući priključni kabel, Samočišćenje
link
Recenzije