Vaša košarica je prazna.

Aparati za kavu

Kava u zrnu KIMBO GOURMET 1 kg je mješavina izvrsnih kava s intezivnom aromom i nježnim okusom. Idealna je za one koji vole uživati u espresso kavi. Lagano pržena, postojana aroma, slatki okus i blago kisela.
229,00 kn
30,39 €
Raspoloživo odmah!
Intuitivno personalizirajte aromatske kave kao što su cappuccino i latte macchiato s profilima zadanih postavki za okus u izborniku CoffeeMaestro te uživajte u svilenkastoj mliječnoj pjeni iz vanjskog vrča – čak i ako istovremeno izrađujete dva mliječna napitka.
6.499,00 kn
862,57 €
Raspoloživo odmah!
Aparat za kavu VIVAX CM-08127W vam omogućuje da započnete jutro sa mirisom svježe pripremljene kave, ne žurite jer će uz pomoć funkcije za zadržavanje topline Vaša kava još dugo biti topla, baš onakva kakvu volite.
179,00 kn
23,76 €
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu Julius Meinl Classic Collection Jubilaum je predstavnik bečkog načina prženja kave kojeg karakterizira bogata aroma citrusnih i cvijetnih nota. Mekanog je okusa sa svježim i slatkim okusom, a njezina nježna aroma zadržava se u ustima.
99,00 kn
13,14 €
Raspoloživo odmah!
Potpuno automatski aparat za espresso kavu EP4341/50 s kojim ćete lako napraviti aromatične napitke kao što su espresso, kava, cappuccino i latte macchiato pritiskom gumba. Svaki trenutak pogodan je za svoju vrstu kave u kojoj možete uživati.
5.299,00 kn
703,30 €
Raspoloživo odmah!
Mlinac je od nehrđajućeg čelika. Okus ostaje postojan upravo zbog smanjenog trenja, niske rotacije u minuti (RPM). Glatki, zaobljeni dizajn jednostavan za korištenje, postavke mljevenja od 1-15 razina. Uz mlinac dolazi mjerica za kavu i kist za čišćenje.
1.849,00 kn
245,40 €
Raspoloživo odmah!
Melitta Barista Crema je uravnotežena, harmonična kava u zrnu koja inspirira bariste. Ova tamno pržena zrna kave prikladna su za automatske aparate za kavu, presu i aparat za espresso.
139,00 kn
18,45 €
Raspoloživo odmah!
Aparat za espresso kavu Philips EP3221/40 vam omogućuje da uživate u sjajnom okusu i aromi kave od svježih zrna, na savršenoj temperaturi.
3.499,00 kn
464,40 €
Raspoloživo odmah!
Aparat za espresso kavu DeLonghi ECP 33.21.BK olakšat će pripremu vaših omiljenih napitaka. Cappuccino sistem kombinira paru, zrak i mlijeko kako bi proizveo bogatu i kremastu pjenu za najbolji cappuccino.
1.099,00 kn
145,86 €
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu Franck Espresso Classic je profinjena mješavina zrna kave iz Srednje i Južne Amerike, Afrike i Azije. Ovaj omiljeni klasičar razotkriva pravi svijet u malom jer sadržava prirodno prisutne note karamele prožete aromom lješnjaka i blagim voćnim notama.
209,00 kn
27,74 €
Raspoloživo odmah!
Ai Weiwei kolekcija inspirirana je prepoznatljivim umjetničkim djelom vaze u boji, gdje je umjetnik drevne neolitske vaze uronio u limenke industrijske boje, čime je radikalno promijenio njihov izgled i funkciju.
499,00 kn
66,23 €
Raspoloživo odmah!
Aparat za espresso kavu Philips EP3246/70 vam omogućava da uživate u omiljenim napicima bez obzira na to želite li popiti espresso, kavu ili mlijeko, potpuno automatski aparat za espresso u tren oka će vam pripremiti savršen napitak, bez ikakvog napora.
4.899,00 kn
650,21 €
Raspoloživo odmah!
Kapsule za kavu illy Monoarabica Colombia sadrže srednje prženu kavu sa savršenom ravnotežom između slatkoće, gorčine i kiselosti. Podrijetlo ove kave je jug Kolumbije. S obzirom na vulkansko tlo kava je bogata aromama.
90,00 kn
11,95 €
Raspoloživo odmah!
Aparat za espresso kavu DeLonghi EC 9355 M doslovno prati De’Longhi filozofiju “od zrna do šalice”. Dizajniran je i napravljen u Italiji, domu espressa. Kako biste što jednostavnije pripremili svoju kavu u aparat za kavu ugrađeno je puno napredne “barista” tehnologije.
6.499,00 kn
862,57 €
Raspoloživo odmah!
Aparat za espresso kavu DeLonghi EC 260.BK olakšat će pripremu vaših omiljenih napitaka. Izaberite omiljenu vrstu kave i jednostavno pripremite espresso bogatog okusa i savršene pjene. Zahvaljujući Cappuccino sistemu od nehrđajućeg čelika možete pripremiti omiljeni napitak sa mlijekom.
1.099,00 kn
145,86 €
Raspoloživo odmah!

Stranice

Na pitanje bez čega se ne može zamisliti jutro i omiljeni jutarnji ritual – većina ljudi jednoglasno će odgovoriti – bez kave. Smatra se kako se dnevno popije čak 1,6 milijardi šalica kave, što ju svrstava u najpopularniji napitak na svijetu. Kako god iih zvali: Kafe aparati za kućnu upotrebu, kućni aparati za espresso kavu ili espresso aparati za kućnu upotrebu - pronađite ih na svijet-medija.hr

Aparate za kavu dijelimo na aparate za espreso kavu, filter kavu i kavu u kapsulama. U ponudi na svijet-medija.hr, po povoljnim cijenama, nalaze se aparati poznatih proizvođača kao što su Philips Saeco, DeLonghi, Bosch, Electrolux…. Uz caffe aparate u ponudi se nalaze i mlinci za kavu.

Aparate za espreso kavu možemo podijeliti na automatske i ručne aparate. Ručni aparati za espreso koristi mljevenu kavu i imaju klasični nastavak za mliječnu pjenu. Automatski aparati Philips Saeco , DeLonghi,  Bosch imaju  mlinac, koji  omogućuje da se iz svakog zrna razvije pun okus sviježe kave. Stupanj mljevenja može se pojedinačno podesiti — što daje bolji okus kavi. Za pripremu cappuccina, espreso macchiato… umjesto klasičnog nastavaka  koristi se vrč za mlijeko i nastavak za pjenu.  Aparati za espreso kavu imaju različite funkcije: automatsko ispiranje i navođeno uklanjanje kamenca, grijač za brzo zagrijavanje, AquaClean  ... Sve to možete pogledati i istražiti u ponudi na svijet – medija.hr.

Jednostavno izvrsna kava! Uživajte u dobroj kavi uz pouzdane Aparate za filter kavu. Bosch, UNOLD, DeLonghi, Philips Saeco ... aparati za filter kavu omogućavaju vam da uživate u svakoj šalici vašeg omiljenog toplog napitka.

Priprema kave s aparatima na kapsule Julius Meinl najjednostavnija je metoda. Korisnik treba samo napuniti spremnik za vodu i ubaciti jednu kapsulu u svoje ležište. Zatvaranjem tog ležišta kapsule se automatski otvore za kuhanje. Uživajte u izvrsnoj kavi!