Vaša košarica je prazna.

Perilice posuđa

AKCIJA /
Bolji rezultati sušenja sa zonom za intenzivno sušenje za posuđe koje je teško smjestiti. Izvanredno tiha perilica posuđa od 42 dB. Program Zona Extra Clean temeljito čišti posuđe u gornjoj košari. Automatsko otvaranje vrata za bolje rezultate sušenja.
6.949,00 kn
5.799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbena perilica posuđa Electrolux EES47320L sadrži inovativnu satelitsku mlaznicu koja pruža tri puta bolju pokrivenost raspršivanjem u odnosu na standardni sustav. Omogućuje vam čišćenje od kuta do kuta, čak se zbijeni i glomazni predmeti mogu temeljito i dubinski očistiti.
4.699,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Samostojeća perilica posuđa BOSCH SMS2IVI61E ima program ExtraDry koji povećava temperaturu pri završnom ispiranju i u duljoj fazi sušenja kako bi samo jednim pritiskom na gumb osušili posuđe koje se teško suši.
4.249,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbena perilica posuđa Gorenje GI62040X ima kapacitet za 13 kompleta posuđa. Dolazi s programima pranja: Brzi program, Intenzivni program, Namakanje, Dnevno pranje i Eco program. Mogućnost odabira temperature pranja 60/44/40.
3.099,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Perilica posuđa BOSCH SMV4HCX40E ima kapacitet za pranje 14 setova posuđa. Dolazi s programom za dodatno sušenje ExtraDry. On povećava temperaturu pri završnom ispiranju i produljuje vrijeme sušenja.
5.849,00 kn
4.799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Inovativna tehnologija, posebne značajke i jednostavne kontrole za optimalne rezultate pranja i sušenja, smanjenje uloženog napora u čišćenje i jednostavnost korištenja putem automatskih postavki.
4.699,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
AKCIJA /
Ugrađena perilica posuđa s 6 programa za 13 setova posuđa. Bosch SMV4HVX37E ima opcijsku funkciju za dodatno sušenje i pametno daljinsko upravljanje perilicom posuđa pomoću Home Connect aplikacije. Funkcija omiljenog programa donosi vlastite kombinacije programa i dodatne funkcije jednim dodirom.
4.999,00 kn
4.399,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Inovativna tehnologija ispiranja Tehnologija ActiveWater osigurava najveću učinkovitost i postupak ispiranja koji nije štetan za okoliš te postiže izvrsne reultate čišćenja.
5.249,00 kn
4.399,00 kn
Raspoloživo odmah!
Perilica posuđa BOSCH SMS4ECI14E jamči automatske performanse čišćenja. Količina vode, temperatura vode i vrijeme ispiranja prilagođavaju se točno razini zaprljanosti, što dovodi do najboljih rezultata uz manju potrošnju vode i energetske uštede.
6.199,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
AKCIJA /
Ugradbena perilica posuđa BOSCH SGI4HVS31E omogućuje vam izrazito visoku razinu fleksibilnosti. Ladica VarioDrawe nudi dodatnu razinu na vrhu i savršeno je mjesto za pribor za jelo i manji kuhinjski pribor. Tako imate veću fleksibilnost pri punjenju perilice posuđa i više mjesta u donjoj košari.
4.999,00 kn
4.499,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Ugradbena perilica posuđa Samsung DW60A8060BB/EO omogućuje vam pametniji način upravljanja i namještanja. Rad svoje perilice možete nadzirati i njime upravljati putem pametnog telefona i aplikacije SmartThings.
9.699,00 kn
6.699,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbena perilica posuđa BOSCH SGV4HVX33E svojim se elegantnim i jednostavnim dizajnom uklapa u svaki prostor. Sustav košara VarioFlex omogućuju vam visoku fleksibilnost, praktičnost i mogućnost da smjestite svo posuđe.
4.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Ugradbena perilica posuđa BOSCH SGV4HCX48E omogućuje vam izrazito visoku razinu fleksibilnosti. Ladica VarioDrawe nudi dodatnu razinu na vrhu i savršeno je mjesto za pribor za jelo i manji kuhinjski pribor. Tako imate veću fleksibilnost pri punjenju perilice posuđa i više mjesta u donjoj košari.
5.849,00 kn
5.249,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbena perilica posuđa Gorenje GI52040X savršeno se uklapa u svaki prostor. Sadrži sustav za automatsko samočišćenje filtera koji spriječava začepljenja te probleme s otkazivanjem uređaja.
2.899,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Ugradbena perilica posuđa BOSCH SRV4XMX28E svojim elegantnim i modernim dizajnom uklapa se u svaku kuhinju. Sadrži sustav Extra Dry s kojim se posuđe suši izuzetno temeljito samo jednim pritiskom na gumb. Perilica je tihog rada uz nisku razinu buke.
4.899,00 kn
4.499,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Perilice posuđa postale su neizostavan dio svake kuhninje. Suđerice štede vodu i električnu energiju, ali kao najvažniju prednost vrijedi istaknuti uštedu vremena koje možete iskoristiti za druženje s obitelji i prijateljima. Na svijet-medija.hr pronađite bogatu ponudu kvalitetnih perilica posuđa po niskim cijenama. Odaberite onu koja najbolje odgovara vašim potrebama iz ponude poznatih proizvođača Bosch, Electrolux, Gorenje, Samsung, Whirpool, Vivax i AEG.

Izbor perilice posuđa temelji se na odluci treba li Vam samostojeća perilica posuđa ili potpuno ugradbena perilica posuđa, što naravno ovisi o prostoru koji imate u kuhinji, odnosno imate li mogućnost ugradnje u kuhinjski element ili će ona samostalno stajati uz kuhinjski blok ili između kuhinjskih elemenata. Ugradbeni modeli dijele se i na perilice posuđa s vidljivom upravljačkom pločom. Odaberite između standardnih dimenzija širine 45 cm ili 60 cm.

Perilice posuđa razlikuju se i u svojim karakteristikama kao što su energetski razred, učinkovitost pranja i sušenja, količina vode prilikom pranja, pranje na manjoj temperaturi, odgođeni start i AquaStop. Odabirom kvalitetne perilice olakšavate si svakodnevicu. Odaberite onu koja odgovara vašim potrebama i najbolje se uklapa u vaš prostor.