Vaša košarica je prazna.

Punjači i baterije

Jednostavan docking station (stalak) za Nintendo Switch konzolu. Switch možete puniti i u isto vrijeme na stalku koristit konzolu. Stalak je kompaktan sa mogućnošću podešavanja visine na tri visine.
129,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Jednostavan docking station (stalak) za Nintendo Switch konzolu. Switch možete puniti i u isto vrijeme na stalku koristit konzolu. Stalak je kompaktan sa mogućnošću podešavanja visine na tri visine. Motiv Pikachua.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
Jednostavan docking station (stalak) za Nintendo Switch konzolu. Switch možete puniti i u isto vrijeme na stalku koristit konzolu. Stalak je kompaktan sa mogućnošću podešavanja visine na tri visine. Motiv Zelda.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Auto punjač za Nintendo Switch konzolu, punjač dolazi uz jedan kabel za Switch konzolu te jedan dodatni utor - fast charge. Dužina kabela je 2metra.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
Charging Grip (držač/punjač) Steelplay za Joy-Con kontrolere za Nintendo Switch konzolu. Držač služi kao punjač za joy-conove, ali i pretvaranje joy-conova u igraći kontroler. LED indikator pokazuje punjenje, dužina kabela 1.8m.
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ako želite koristiti svoj Nintendo Switch s više televizora u kući, ovaj set nudi sve što je potrebno za povezivanje sustava i reprodukciju u TV načinu. Omoguće jednostavnije igranje videoigara u bilo kojoj prostoriji s postojećim TV prijemnikom.
749,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Velika ponuda punjača i baterija samo u Svijetu Medija po najboljim cijenama. U ponudi imamo punjače za prijenosne konzole, docking statione, setove za putovanje te baterije za konzole.

Opremu možete pretraživati po filterima za brandove kao što su Sony, Nintendo i Speed Link

Kontrolere za PS4 ili PS3 stavite u docking station kako bi uvijek bili napunjeni i spremni za igranje. U ponudi imamo i punjače za Nintendo 3DS (NEW 3DS XL-3DS-2DS-DSi-DSi XL) te Nintendo Switch konzole.