Tipkovnice, miševi, podloge, prezenteri

U ponudi svijet-medija.hr pronađite širok asortiman tipkovnica i miševa po najpovoljnijim cijenama, bilo da se opremate za uredski rad, rad od kuće ili gaming. Za uredske poslove i rad od kuće preporučujemo žičane ili bežične desktop komplete, no tipkovnice i miševe možete kupiti i zasebno. Odličan omjer cijene i kvalitete nude brandovi poput Trust, Redragon, Lenovo i ROCCAT, dok se u našoj ponudi nalaze i renomirani brandovi visoke kvalitete kao što su Apple, Logitech, Razer, HP i Dell. Za povoljnije opcije, birajte proizvođače MS Industrial i Speedlink
Svaki miš radi bolje uz kvalitetnu podlogu za miš koja osim bolje kontrole, štiti i produžuje vijek trajanja miša. U našoj ponudi nalaze se standardne i gaming podloge za miš poput Logitech, MS Indsutrial, Redragon, Speedlink, Satechi, UVI i XTRFY.
Prezenteri su moćan i vrlo koristan alat za održavanje prezentacija. S prezenterom lako upravljate prezentacijom čak i na udaljenostima do 30 metara. Iz naše ponude možete izabrati kvalitetne Logitech, Trust i MS Industrial prezentere.

Ukupno odabrano proizvoda: 34
Sortiraj