Vaša košarica je prazna.

Slušalice za PC

Razer Tetra je Chat Headset RZ04-02920200-R3G1 za PS4 konzolu. Slušalica sa visokokvalitetnim mikrofonom koji uklanja ambijetalne šumove za maksimalnu jasnoću tokom razgovora. Mikrofon je fleksibilan.
299,00 kn
39,68 €
Raspoloživo odmah!
Naglavna slušalica s mikrofonom SENNHEISER PC 2-CHAT su savršene za obitelji koje žele ostati u kontaktu s rodbinom ili prijateljima širom svijeta putem interneta u jasnoj i udobnoj kvaliteti.
139,00 kn
18,45 €
Raspoloživo odmah!
Novo /
Idealne za Playstation JBL Q100P gamerske slušalice s JBL QuantumSOUND potpisom stavljaju vas u srce akcije. Dominirajte igrom uz impresivan i precizan zvuk koji vam omogućuje da čujete i najsitnije detalje i osjetite svaku eksploziju.
319,00 kn
42,34 €
Raspoloživo odmah!
Podignite razinu s JBL QUANTUM 810WL naglavnim gamerskim slušalicama koje čine da čak i najsitniji audio detalji budu kristalno čisti. Trajanje baterije od 43 sata koja se puni dok igrate omogućuje vam da nikada ne propustite nijednu sekundu igranja.
1.549,00 kn
205,59 €
Trenutno nije raspoloživo.
Pretvorite svoju igru u epski događaj. Uz JBL QuantumSOUND Signature, slušalice JBL Quantum 100 stavljaju vas u centar akcije. Vlastita igra s imerzivnim i preciznim zvukom koji vam omogućuje da čujete najsitnije detalje i osjetite svaku eksploziju.
319,00 kn
42,34 €
Raspoloživo odmah!

Stranice

Svijet medija ima odličnu ponudu PC slušalica za sve uzraste po povoljnim i akcijskim cijenama, bilo da su vam potrebne gamerske slušalice ili pak naglavne slušalice s mikrofonom za chat ili sastanke.

U segmentu dječjih slušalica ističe se OTL s raznim motivima kao što su Super Mario i Pokemon.

Svoj idealan model za poslovne potrebe pronaći ćete u kategoriji Naglavne slušalice s mikrofonom za PC.

Odaberite svoje nove gamerske slušalice u bogatoj ponudi proizvođača kao što su MS Industrial, Trust, Speedlink, Sharkoon ili Manhattan. Ozbiljniji gameri će svoj primjerak pronaći u asortimanu JBL, Creative Labs, Logitech, Sennheiser i Razer gaming slušalica.