Vaša košarica je prazna.

Baterije i punjači

Baterija DURACELL ULTRA AAA 3+1 pogodna je za uporabu u svim uređajima, posebice u često korištenim uređajima. Ona nudi do 100% više snage nego Duracellova osnovna baterija. Ugrađeni Powercheck tester omogućuje preciznu provjeru potrošnje baterije. Radi na naponu od 1,5V. Veličina AAA. 4 komada.
35,00 kn
Raspoloživo odmah!
Litijska gumbasta baterija Varta od 3V u pakiranju sa 2 baterije. CR2032 koristi se za ručne satove, baze podataka, džepne kalkulatore, filmske i fotografske uređaje i td.
16,00 kn
Raspoloživo odmah!
Alkalne AAA LR6 baterije Varta od 1,5V. LR03 dolazi s 12 komada baterija u blistetu. Pogodne za korištenje u daljinskim upravljačima za TV i glazbene sustave, sat/zidni sat, prijenosni radio...
35,00 kn
Raspoloživo odmah!
Alkalne AAA LR03 baterije Varta od 1,5V. LR03 dolazi s 12 komada baterija u blistetu. Pogodne za korištenje u daljinskim upravljačima za TV i glazbene sustave, sat/zidni sat, prijenosni radio...
35,00 kn
Raspoloživo odmah!
Punjive baterije DURACELL AA K4 1300mAh blister 4 kom imaju kapacitet 1300mAh. Dolaze u pakiranju od 4 komada. Prethodno su napunjene te su spremne za upotrebu izravno iz pakiranja. Veličina AA.
89,00 kn
Raspoloživo odmah!
Alkalna baterija za jednokratnu upotrebu za uređaje s maksimalnom uporabom. Varta V27A s naponom 12 V i kapacitetom 19 mAh je idealna za daljinske upravljače, čitače knjiga, fitness opremu, sanitetski materijal, kamere, satove i elektronske kalkulatore.
25,00 kn
Raspoloživo odmah!
Baterija DURACELL 123 ULTRA M3 B2 je baterija kojoj možete vjerovati. Zahvaljujući tehnologiji Duralock Power Preserve ™ jamči 10 godina napajanja. Namijenjena je za upotrebu u digitalnim video kamerama, SLR kamerama, Blic-u, Projenosnim svjetiljkama te u drugim elektroničkim uređajima. 1470mAh, 3V.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Duracell Optimum baterije sadrže više snage te duži životni vijek u usporedbi s ostalim baterijama od cinka. Pravo su energetsko riješenje za sve potrebe te je rad vaših uređaja duži i pouzdaniji.
50,00 kn
Raspoloživo odmah!
Punjač Philips SCB1450NB/12 prati korak s vašim dnevnim potrebama za napajanjem, a predstavlja odličnu vrijednost za uloženi novac. Zahvaljujući jednostavnosti dizajna savršeno se može smjestiti u svaki kutak vašeg doma.
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Vrhunska tehnologija za male uređaje uz dugmaste baterije Philips CR2032/01B. Dugoročno jamči vrhunske značajke malih elektroničkih uređaja koje svakodnevno koristite. Najsuvremenija tehnologija proizvodnje jamči pouzdanost i dug vijek trajanja. Kapacitet: 210 mAH.
12,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kada jednostavno morate imati najbolje, inzistirajte na baterijama Ultra Alkaline. One daju 30% više snage od običnih alkalnih baterija i savršene su za vaše uređaje koji troše mnogo energije. Ove baterije iz tvrtke Philips zajamčeno ne sadrže štetne teške metale poput kadmija, žive i olova.
39,00 kn
Raspoloživo odmah!
Baterije za slušni aparat dizajnirane su za slušna pomagala nove generacije, poput bežičnih i streaming aplikacija. Štoviše, zahvaljujući proizvodnji bez žive, baterije su ekološki prihvatljive.
45,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice