Vaša košarica je prazna.

Dječje lopte i skakalice

PVC lopta promjera 23 cm oslikana likovima iz animiranog filma Frozen (Snježno kraljevstvo).
20,00 kn
Raspoloživo odmah!
Lopta za skakanje promjera 45-50 cm razveselit će vaše mališane! Piknik u prirodi ili sunčano popodne u dvorištu bit će još zabavnije uz ovu igračku na napuhavanje! Oslikana likovima iz animiranog filma Frozen. Maksimalna dopuštena težina do 50 kg. Preporučamo za djecu stariju od 3 godine.
59,00 kn
U dolasku!
Lopta za skakanje promjera 45-50 cm razveselit će vaše mališane! Piknik u prirodi ili sunčano popodne u dvorištu bit će još zabavnije uz ovu igračku na napuhavanje! Preporučamo za djecu stariju od 3 godine. Maksimalna dopuštena težina 50 kg.
59,00 kn
U dolasku!

Budući kako su lopte najpopularnije među igračkama na otvorenom, osigurali smo široku ponudu od gumenih lopti ukrašenih crtani likovima do rukometnih i nogometnih lopti.

U navedenu grupu spadaju i lopte za skakanje koje su izrađene od čvrstog materijala kako bi se njima mogle igrati i djeca većeg uzrasta. Ako je djeci naporno skakutati u polusjedećem položaju u ponudi imamo i skakalice koje su osmišljene za skakutanje u uspravnom položaju. One iziskuju spretnost i ravnotežu te se preporučuju djeci većeg uzrasta.