Vaša košarica je prazna.

Nakit za djecu

Set sadrži Loom Band gumice za izradu jedinstvenih ukrasa u bezbrojnim kombinacijama oblika i boja. Pakiranje sadrži 2 x 500 gumica, 50 komada "S" karika, 1 postolje za pletenje, 1 kuku za pletenje, 6 ukrasa i instrukcije u oslikanoj kart. kutiji.
39,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Ukrasi svoje nokte šljokicama uz ovaj dječji set za pedikuru. Set sadrži: 4 laka, 1 olovku za nokte, 3 pakiranja svjetlucavih naljepnica za nokte i još puno toga! Za dob: 6 godina i više.
99,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Pokažite svoju kreativnost i izradite jedinstvene narukvice za sve svoje najbolje prijatelje! Savršen dodatak svakoj odjevnoj kombinaciji! Dimenzije: 20.5 x 27.5 x 5.5 cm. Prikladno za dob: od 5. do 14. godine.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Tako jednostavno! Koristite jedan kotač kako bi napravili dvije vrste narukvica koje svjetle u mraku: okrugle i ravne! Podijelite malo svjetlucavog veselja s najboljim prijateljima!
89,00 kn
Raspoloživo odmah!

Imate u kući princezu koja prati modu. Dopustite joj isto. Zavirite u našu ponudu i nabavite joj salon za uređivanje noktiju i set za ukrašavanje.

Ukoliko je tip cure koja voli darivati nabavite joj set za slaganje narukvice prijateljstva ili ogrlice i neka razveseli svoje prijateljice.