Istražite ponudu novih Philips Ambilight televizora

Asortiman Ambilight TV-a za 2024. sadržavati će nove Premium OLED, Mini-LED i DLED modele

Novi sustav Ambilight Plus slavi 20 godina Ambilight tehnologije s ultra-sofisticiranom  dinamičnijom verzijom više razlučivosti koja sadrži dodatne leće za stvaranje jedinstvenog dvodimenzionalnog efekta i većeg odsjaja.

Serija OLED809 bit će lansirana u veličinama zaslona od 42”, 48”, 55”, 65” i 77” s novom P5 AI obradom 8. generacije, novim OLED_EX panelima veće izlazne snage i  trostranim Ambilightom.

PUS8919 'The One' premium LED TV bit će dostupan u verzijama od 43”, 50”, 55”, 65” i 75” s najnovijom P5 obradom, trostranim Ambilightom i Titan OS-om. 

Svi premium ’24 modeli nude poboljšano igranje putem novog Game Bar – kako bi igrači mogli brzo poboljšati, prilagoditi i nadzirati svoje postavke za igranje – plus MEMC funkcionalnost i 144Hz VRR – uključujući za Dolby Vision Gaming.

Poboljšana povezanost uključujući kompatibilnost s Matter i Control4.

OLED809 – najbolja izvedba među OLED televizorima srednje klase.

Philips OLED 800 serija dosljedno se dokazala kao jedna od najpopularnijih OLED serija zahvaljujući kombinaciji Ambilighta s vrhunskom kvalitetom slike i audio performansama u OLED setu srednje klase.

Dostupan u veličinama zaslona 42”, 48”, 55”, 65” i 77” novi OLED809 nastavlja postavljati standard performansi kombinirajući novi AI procesor 8. generacije P5 s novim OLED_EX panelima veće izlazne snage – nudeći vršnu svjetlosnu snagu od 1300 nita – i trostranu verziju impresivne Ambilight tehnologije.

8.generacija P5 AI procesora ima novu značajku Ambient Intelligence V3 koja optimizira HDR postavke prema razini ambijentalnog osvjetljenja i održava izvrsnu HDR izvedbu čak i u svijetlim uvjetima gledanja.

Igranje je također poboljšano zahvaljujući uključivanju novog Game Bara, MEMC igranje i 144Hz VRR uključujući Dolby Vision Gaming. 

Izvrsna kvaliteta zvuka i dalje je vrhunac asortimana zahvaljujući integriranom zvučnom sustavu od 70 W 2.1 – 50 W za 42” – s preciznijom digitalnom skretnicom koja precizno kontrolira distribuciju na dvosmjerne lijeve i desne zvučnike, plus namjenski trostruki prstenasti, bas zvučnik okrenut straga.

Minimalistički dizajn OLED809 uključuje ultratanak, crni metalni okvir i središnje, metalno delta okretno postolje sa satenskom kromiranom završnom obradom. Ekstrudirane metalne nožice u Satin Chromeu predstavljene su na modelu od 77 inča.

PUS8909 – ‘The One’ - onaj kojeg svi žele odabrati

‘The One’ serija se pokazala iznimno popularnom među potrošačima koji su spremno prihvatili jednostavan koncept proizvoda osmišljenog da im pruži televizor koji nudi sve što im može trebati – s performansama i ključnim značajkama vrhunskog televizora, ali po konkurentnoj cijeni srednjeg ranga.

Koncept se nastavlja i u 2024. s novim modelom PUS8909 dostupnim u veličinama zaslona od 43” 50”, 55, 65” i 75” koji nude izvrsnu kvalitetu TV slike zahvaljujući kombinaciji najnovijeg P5 procesora s visokokvalitetnim, 144Hz WCG LCD zaslonom.

Uistinu impresivno iskustvo gledanja upotpunjeno je uključivanjem trostrane verzije sustava Ambilight. 

PUS8909 ima minimalan antracit sivi metalni okvir s brušenim efektom na donjem rubu zaslona s okretnim delta postoljem za manje dijagonale, također završenim u antracit sivoj boji s dvostrukim antracit sivim metalnim nožicama za 75” model.