Nova De'Longhi Rivelia - očaravajući doživljaj kave

NOVA RIVELIA
Promijenite svoj doživljaj kave.
Istražite beskrajni svijet svježih zrna kave i podignite svoj doživljaj kave na višu razinu uz automatski De'Longhi Rivelia aparat, od zrna do šalice.

BEAN SWITCH SYSTEM
Volite istraživati? Otkrijte više.
Prepustite se novom doživljaju kave s Rivelia inovativnim sistemom Bean Switch. S lakoćom mijenjajte spremnike za zrna i eksperimentirajte s različitim vrstama zrna i njihovim jedinstvenim okusima.

DODIRNI ZASLON
Očaravajući doživljaj kave
Uživajte u Rivelia očaravajućem doživljaju s 3.5" dodirnim zaslonom u boji. Interaktivna animacija vodi vas od zrna do savršene šalice kave. Kroz 4 različita korisnička profila kreirajte svoj menu i prilagodite napitke svom jedinstvenom ukusu.

4 EKSKLUZIVNE BOJE
Uskladite boju aparata sa stilom svog doma
Savršena kombinacija kompaktnog dizajna i funkcionalnosti. S četiri profinjene mat i sjajne nijanse boja, Rivelia savršeno nadopunjuje vaš kuhinjski dekor i dodaje dašak moderne elegancije vašoj radnoj površini.

JEDNIM DODIROM DO NAPITKA
Istražite veliki izbor napitaka od kave i mlijeka
Izaberite Rivelia aparat s LatteCrema Technology za automatsku pripravu do 16 napitaka od kave i mlijeka. Samo jednim dodirom uživajte u izvrsnom Flat White napitku ili pjenastom cappuccinu s finom bogatom pjenom. Ili se odlučite za Rivelia aparat s ručnim pjenjačem mlijeka i 8 automatskih napitaka od kave pripravljenih u stilu bariste.