Otkrij Ambilight u Svijetu medija - Ambilight TV na dresu Barcelonine nogometne momčadi

FC Barcelona potpisala je partnerstvo s tvrtkom TP Vision kako bi stavila ime Ambilight TV-a na rukav dresa muške nogometne momčadi.

Novi dogovor koji će se prvi put pojaviti na dresu kada Barça ugosti Mallorcu na Spotify Camp Nou. FC Barcelona je proširila svoju obitelj partnera potpisivanjem TP Visiona kao novog glavnog partnera.

TP Vision je tvrtka odgovorna za dizajn, proizvodnju i prodaju Philips TV, Philips Sound i AOC Audio proizvoda te tako postaje dio ekosustava Club Partners kao glavni partner za TV, Display i Sound uređaje. Dogovor će uključivati ​​pojavljivanje naziva Ambilight TV na rukavu muške nogometne majice već od sljedeće utakmice Lige, u kojoj Barça igra kao domaćin protiv Mallorce, ovog vikenda na Spotify Camp Nou.

Ugovor je potpisan ovog četvrtka u predsjedničkoj loži na stadionu, na događaju kojem su prisustvovali predsjednik FC Barcelone Joan Laporta, potpredsjednik za područje marketinga, Juli Guiu i Kostas Vouzas, izvršni direktor TP Vision.

Philips Ambilight TV, dašak sofisticiranosti

Jedna od najizrazitijih značajki koja Philips Ambilight televizore čini toliko različitima je LED traka s različitim integriranim bojama, smještena duž stražnjih rubova uređaja, koja projicira stalno promjenjivu aureolu svjetla na zid iza, a koja je sinkronizirana sa slikom na zaslonu. Ambilight pruža veću i bolju TV sliku koja simulira proširenje izvan fizičkih granica zaslona, ​​kao da lebdi, a ne fiksiran na zid. Ovaj sofisticirani detalj posebno dobro funkcionira kada gledate sportove poput nogometa.

Suradnja između TP Vision i FC Barcelone, koja će morati biti ratificirana na sljedećoj Generalnoj skupštini delegatskih članova, dio je strategije obje organizacije za stvaranje proaktivnih partnerstava sa saveznicima koji dijele iste vrijednosti i s ciljem projiciranja svoje robne marke prema novoj globalnoj publici.

Asortimani Ambilight TV-a za 2023. sadržavat će poboljšanu verziju SMART operativnog sustava, koja će prikazati personalizirano sučelje za svakog korisnika, a koja uključuje stotine besplatnih linearnih kanala unovčenih oglašavanjem.

Otkrij Ambilight u Svijetu medija: