Uskoro u ponudi: Canon PowerShot V10 📷

CANON POWERSHOT V10
Očarajte gledatelja i povećajte broj pratitelja pomoću namjenske 4K kamere za snimanje vlogova tvrtke Canon. Ta lagana višenamjenska kamera može vam lako stati u džep. Jednostavno.Designed for vlogging
Istaknite se na mreži i ostanite diskretni tijekom snimanja. Uz sve što je u kompletu – nagibni zaslon, velike stereomikrofone pa čak i držač – spremni ste za pokret u roku od nekoliko sekundi.

Savršeno za džep
Snimajte sve privlačne vlog sadržaje koji su vam potrebni uz jednostavno i ugodno rukovanje. Kad završite, ubacite je u džep.

Obuhvatite više u kadru
Impresionirajte svoje pretplatnike privlačnim 4K UHD sadržajem i uz ugrađeni širokokutni objektiv obuhvatite više sadržaja u kadru.

Zvuk je jednostavno vrhunski
Snimite ugođaj. Jasno snimite svaku riječ koju izgovorite zahvaljujući velikim ugrađenim stereo mikrofonima. Uz filtar za vjetar čut ćete se čak i ako vam vrijeme nije naklonjeno.

Snimajte više uz manje svjetla
Pouzdano snimajte čak i kada se smrači zahvaljujući velikom senzoru tvrtke Canon koji može propustiti više svjetlosti. Možete čak i snimiti fotografiju za YouTube sličicu.

Snimke bez podrhtavanja
Snimajte uglađene, stabilne snimke čak i dok hodate uz poboljšanu stabilizaciju slike.

Pouzdano se povežite
Podešavanje putem intuitivnog čarobnjaka koji se automatski povezuje putem Bluetooth veze. Snimajte u blizini s pomoću Wi-Fi veze. Upotrebljavajte je kao web-kameru s jednostavnim plug and play priključkom kako biste proširili angažman zajednice.