Budi bez brige uz GRATIS prvo redovno održavanje Vivax klima uređaja

Servisiranje klima uređaja važno je radi očuvanja njegove učinkovitosti, dugovječnosti i sigurnosti. Redoviti servis osigurava optimalno hlađenje ili grijanje prostora uz manju potrošnju energije, što rezultira smanjenjem računa za struju. Osim toga, čišćenje i održavanje klima uređaja sprječava nakupljanje prašine, bakterija, gljivica i plijesni, što može negativno utjecati na kvalitetu zraka u prostoru i zdravlje korisnika.

Redoviti servis također omogućuje otkrivanje i rješavanje potencijalnih kvarova prije nego što postanu ozbiljni, čime se izbjegavaju skupi popravci i produžuje vijek trajanja uređaja. Ukratko, servisiranje klima uređaja osigurava njegovu dugovječnost, učinkovitost i sigurnost te doprinosi zdravijem i ugodnijem životnom okruženju.
Mi u VIVAX-u brinemo za Vas i vaše zdravlje te vam darujemo prvo redovno održavanje GRATIS za klima uređaj kupljen od 1.6. do 31.7.2024.*

Prvo redovno održavanje uključuje:

  •     Pregled i provjeru rada vanjske i unutarnje jedinice
  •     Čišćenje isparivača
  •     Čišćenje unutarnjeg ventilatora
  •     Kontrola i dopuna rashladnog medija – freona
  •     Dezinficiranje unutarnjeg isparivača

*Ponuda se odnosi samo na klima uređaje namijenjene za upotrebu u kućanstvima, iz kategorije zidnih split sustava. Komercijalni klima uređaji ne ulaze u ovo ponudu.Ponudu je moguće ostvariti u roku 2 godine od montaže klima uređaja od strane ovlaštenog servisera. Prvi redovan servis mora izvršiti ovlašteni serviser. Popis ovlaštenih servisera potražite na linku.

Kako biste ostvarili pravo na Redovno održavanje gratis, OBAVEZNA JE ONLINE REGISTRACIJA PROIZVODA najkasnije 30 dana od datuma kupnje.

Ako su svi navedeni podaci ispravno uneseni, poslat ćemo vam certifikat u PDF obliku na e-mail adresu koju ste naveli prilikom registracije u roku od 48 sati. Molimo Vas da isprintate dobiveni certifikat i sačuvate ga zajedno s originalnim računom i jamstvenim listom kako bi ostvarili pravo na redovno održavanje gratis.

Pravila privatnosti | Uvjeti promocije